reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie sztuczne

A ja ostatnio wstaję w nocy co godzina, półtorej. :mad: Mały się ciągle budzi, wierci, chce pić. Już mu zapowiedziałam, ze po remoncie dostanie eksmisję do swojego pokoju. Wtedy obudzi mnie dopiero jak zacznie płakać a tak budzę się za każdym razem jak zaczyna się wiercić.

reklama
Przedwczoraj Olek dostał pierwszy raz szpinak - ja do szpinaku nie mam żadnych uprzedzeń, ale to mi nie smakowało i myślałam, że Olek nie tknie, a on tak wcinał, że jeszcze mu było mało ;D a to był duży słoik, 190 ml ;D

Dzisiaj jedliśmy jarzynową z indykiem- nie aż tak pyszne jak cielęcinka ale całkiem, całkiem. :laugh: Za to wczoraj próbowaliśmy potrawki z ziemniaków i królika z Hippa. Mały pluł dalej niż widział, w sumie mu się nie dziwię jakieś brejowate i bez smaku to było. Tylko zapach był przyjemny.
A co do szpinaku, raz spróbowaliśmy, Adaś stwierdził, że ochydne. :laugh: Może spróbuję jeszcze raz go przekonać. Ja tam szpinak lubię. Ithildin a z jakiej to było firmy?

mysmy jedli z Hippa.
Potrawki z krółikiem jeszcze nie prubowalismy. Narazie to cielecinka, indyk i kurczak, ale moze skosztujemy krolika :laugh:

my też jedliśmy szpinak z hippa. A królik z ziemniakami również smakował, ale ja mam chyba po prostu wyjątkowo mało wybredne dziecko ;D

Dziewczyny jak często podajecie mięsko? u mnie to wygląda tak, że jak wyjdzie, czasem było kilka dni z rzędu, potem kilka dni przerwy, albo raz co parę dni... ale może trzeba wprowadzić jakiś konkretny mięsny grafik? ;)

u mnie to zalezy jaki słoiczek mi sie wezmie, raz jest posiłek miesny raz nie. Ostatnio mi sie zdarzyło wogóle nie dac obiadku

oj ja tez czesto nie daje obiadkua w miesie nie mamy wyboru bo tylko indyk i krolik ale moje dziecko zjada poł słoiczka i płacze za mleczkiem i jakos ciezko jest mu zastapic jeden posiłek obiadkiem ze słoiczka zamiast mleka :(

reklama
Do góry