A ja ostatnio wstaję w nocy co godzina, półtorej. Mały się ciągle budzi, wierci, chce pić. Już mu zapowiedziałam, ze po remoncie dostanie eksmisję do swojego pokoju. Wtedy obudzi mnie dopiero jak zacznie płakać a tak budzę się za każdym razem jak zaczyna się wiercić.
reklama
Przedwczoraj Olek dostał pierwszy raz szpinak - ja do szpinaku nie mam żadnych uprzedzeń, ale to mi nie smakowało i myślałam, że Olek nie tknie, a on tak wcinał, że jeszcze mu było mało ;D a to był duży słoik, 190 ml ;D
Dzisiaj jedliśmy jarzynową z indykiem- nie aż tak pyszne jak cielęcinka ale całkiem, całkiem. :laugh: Za to wczoraj próbowaliśmy potrawki z ziemniaków i królika z Hippa. Mały pluł dalej niż widział, w sumie mu się nie dziwię jakieś brejowate i bez smaku to było. Tylko zapach był przyjemny.
A co do szpinaku, raz spróbowaliśmy, Adaś stwierdził, że ochydne. :laugh: Może spróbuję jeszcze raz go przekonać. Ja tam szpinak lubię. Ithildin a z jakiej to było firmy?
A co do szpinaku, raz spróbowaliśmy, Adaś stwierdził, że ochydne. :laugh: Może spróbuję jeszcze raz go przekonać. Ja tam szpinak lubię. Ithildin a z jakiej to było firmy?
oj ja tez czesto nie daje obiadkua w miesie nie mamy wyboru bo tylko indyk i krolik ale moje dziecko zjada poł słoiczka i płacze za mleczkiem i jakos ciezko jest mu zastapic jeden posiłek obiadkiem ze słoiczka zamiast mleka
reklama