reklama
Asik i Julia
sierpień 2007
6,50 za przesyłkę czyli przy 2 opakowaniach już by się opłacalo...
Czy Ty sama wybrałaś to mleko do karmienia czy polecił Ci je lekarz?
Bo chciałam z Bebiko przejśc na to właśnie mleczko i sie zastanawiam czym się rózni?
Czy Ty sama wybrałaś to mleko do karmienia czy polecił Ci je lekarz?
Bo chciałam z Bebiko przejśc na to właśnie mleczko i sie zastanawiam czym się rózni?
Ja na początku karmiłam Bebiko, pediatra poleciła mi bebilon, chyba rózni sie głównie tym, że ma prebiotyki, poza tym podobno bebiko oparte jest na starej recepturze i nikt tego nie unowocześnia i nie udoskonala. Moja pediatra twierdzi, że bebilon jest najlepszy. A czemu chcesz zmienic mleczko?
Asik i Julia
sierpień 2007
Coś mi wspomniała pediatra o tym mleczku że mogłabym zmienić...
Mam do Ciebie prośbę - czy mogłabyś sprawdzić na opakowaniu ile zawiera witaminy A w 100 g?
Bo moja mała powinna jeśc teraz więcej wit A i jeśli to mleczko zawierałoby więcej niż Bebiko to ją przestawiam.
A jeśli kupiłabym na allegro 3 opakowania to myślę że mi się opłaci...
tylko jest jeszcze kwestia tego czy ona będzie chciała to jeść...
Mam do Ciebie prośbę - czy mogłabyś sprawdzić na opakowaniu ile zawiera witaminy A w 100 g?
Bo moja mała powinna jeśc teraz więcej wit A i jeśli to mleczko zawierałoby więcej niż Bebiko to ją przestawiam.
A jeśli kupiłabym na allegro 3 opakowania to myślę że mi się opłaci...
tylko jest jeszcze kwestia tego czy ona będzie chciała to jeść...
witaminy A w 100g proszku jest454 (65 w 100ml mleka). Ja tez chyba kupię parę opakowań. No zawsze jest ryzyko, że zrobisz sobie zapas, a malutka nie będzie chciała... ale wydaje mi się, że one się zbytnio nie róznią w smaku (bebilon i bebiko).
Asik i Julia
sierpień 2007
Dzięki....
W bebiko jest 432 (60 w 100ml).
Niewielka różnica ale zawsze cos....
Kupię to mleczko...
W bebiko jest 432 (60 w 100ml).
Niewielka różnica ale zawsze cos....
Kupię to mleczko...
diablica2
mały wielki OLO :)
Olo najpierw jadł Bebiko... potem przeszliśmy na NAN a potem zaczęliśmy Bebilon.... te eksperymenty trwały miesiąc.... i jestem z niego zadowolona... a teraz Olo pałaszyje Beblion2... i na tym już pozostaniemy...
diablica2
mały wielki OLO :)
Moje Olo pije bebilon ... a doszłam do tego samego wniosku.... deserki i wszystko co jest na bazie jabłek to FEEEE (muszę fikumiku robić by trochę owocków zjadł ;D ;D ;D) a dynia jest ok... byle dużo ;D ;D ;D... a ja dyni nie nawidzę
reklama
cholera nie zdążyłam z tym bebilonem... wysłałam pytanie do sprzedawcy o cenę przesyłki, i zanim się doczekałam odpowiedzi to się skończyło... ale jestm zła, zwłaszcza ze cały dzień, a nawet juz od wczoraj, mam do d........