sugar_and_spice
matka Króla
U mnie z prawego produkcja ruszyła, w nocy na lenia setkę ściągnęłam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja wczoraj po ostanim karmieniu wydoilam piwo Lecha duze!!! mamuska mi kupila w polskim sklepie)))))))))))jezuuuuuuuuuuuuuuuuuu jak mi sie chcialo!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))
a co do cyckow zawsze ktorys daje mniej:///// jak 3 dni prawy daje duzo to lewy sie opierdziela! albo na odwrot:///
nie uwierzycie przy czym mala zasypia!!!! jak wlaczam laktatorpppppppp przecierz nie bede sie doic co pol godziny zeby w ciagu dnia spalapppp
Któraś z Was kiedyś pisała o podawaniu dziecku wody przegotowanej z glukozą? (coś mi się wydaje że nice-girl, ale nie dam sobie głowy uciąć hihi ), chciałam spytać ile dać glukozy na ile ml wody?
Któraś z Was kiedyś pisała o podawaniu dziecku wody przegotowanej z glukozą? (coś mi się wydaje że nice-girl, ale nie dam sobie głowy uciąć hihi ), chciałam spytać ile dać glukozy na ile ml wody?