ivette73
Fanka BB :)
My dzisiaj idziemy do lekarza i zobaczymy czy te dokarmianie mieszanką sprawiło że moje dzieciątko w końcu zaczęło przybierać na wadze. I zamiast 50g przyrostu wagi zobaczymy coś lepszego. Ostatnio przyuważyłam że po karmieniu piersią nie zawsze muszę podać mieszankę, bo maluch nie krzyczy że nie jest najedzony.
Jedynie niepokoi mnie fakt,że po Bebilon 1 Łukasz mleczko zwraca ( dzisiaj mąż podał mu te mleczko i była fontanna- nasza pościel, mąż i Łukasz brudni). Pani w aptece poleciła nam Bebilon 1 AR i go stosowaliśmy ale mój mąż pomysłowy dzisiaj dał mu to poprzednie mleczko i oczywiście skończyło się jak się skończyło. A po tym AR nic nie zwraca. Muszę porozmawiać o tym z pediatrą. Tak się zastanawiam czy jak podalibyśmy małemu mleko HR to czy działoby się coś? Bo te mleko jest pewnie w jakiś sposób bardziej delikatniejsze, przyswajalne.... eh. Ciągle jakieś problemy.
.
mój Kubuś zwracał czy Bebilon czy nawet Nan czy moje z piersi, i znalazłam sposób daję połowe jak karmie z butelki albo z jednego cyca - ponosze do odbicia i drugą połowę albo drugiego cyca i już nie wymiotuje i nie ulewa - i daje jak dokarmiam zwykłym Bebilonem bo nie było róznicy czy dawałam Nan zwykłe czy to Bebilon1 czy Bebilon AR.:-)