reklama
sugar_and_spice
matka Króla
Powoli tak, żeby do 6 miesięcy skończyć.
cycoholicy z BB łączcie się u nas nawet deserek musi być zakończony cycem, bo inaczej lament na całego..
U Nas każdy inny posiłek jest tak zaczynany albo kończony.
Jak cyca nie ma, to ją całe osiedle słyszy.
Amen.
A my jednak cycamy dalej, Profesor nam kazał. Artek rośnie jak na drożdżach i waży już 8620g, strach pomyślec co byłoby na mm... dlatego cycamy dalej, do odwołania :-)
R
rysia85
Gość
Sugar fajne zalecenie profesora-dzięki niemu nie zostane sama na placu broni z karmieniem cycowym-ktoś nadal będzie walczył ze mną hihi;-)A tak przy okazji gratki z okazji 5 na suwaczku a Arturowi wszystkiego NAJWSPANIALSZEGO:-)
Efa
Fanka BB :)
Sugar, dołączam się do gratulacji z okazji 5 miesięcy Arturka
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Ja właśnie o tym samym sobie ostatnio myślałam,jak ja ułożyłabym do karmienia to moje dziecię. Łukasz już nawet nie lubi być na moich rękach w takiej pozie jak do karmienia kiedyś.A masz jakąś swoją górną granicę ?
Kurcze, ja to sobie już siedzącego dziecka przy cycku nie wyobrażam ;-) Jakoś tak mam.
Sugar- gratuluję 5!
Roxannka
Pracująca mama!
Rysia, ja też jeszcze na placu broni z wami pobędę
Chociaż przyznam, że zaczyna mnie to już troche męczyć ale nie same cycanie, tylko uczulenie na twarzy małego Już tyle rzeczy odstawiłam a on i tak to ma, czasem sobie tak myśle że może jakbym przestała go karmić cycem to i buźka by się ładna zrobiła :/ Ale z drugiej strony uwielbiam jak się do mnie przytula podczas karmienia i jakoś tak szkoda by mi było go definitywnie odstawić
Rzutka, siedzące to ja jeszcze sobie wyobrażam, ale takie chodzące to już nie A widziałam kiedyś taki obrazek na własne oczy i do tej pory mam traume ... dziecko sie bawiło i nagle podeszło do mamy i samo sobie wzieło "jedzonko" :///
Sugar, gratki dla Artka z okazji suwaczka, no i słusznej wagi
Chociaż przyznam, że zaczyna mnie to już troche męczyć ale nie same cycanie, tylko uczulenie na twarzy małego Już tyle rzeczy odstawiłam a on i tak to ma, czasem sobie tak myśle że może jakbym przestała go karmić cycem to i buźka by się ładna zrobiła :/ Ale z drugiej strony uwielbiam jak się do mnie przytula podczas karmienia i jakoś tak szkoda by mi było go definitywnie odstawić
Rzutka, siedzące to ja jeszcze sobie wyobrażam, ale takie chodzące to już nie A widziałam kiedyś taki obrazek na własne oczy i do tej pory mam traume ... dziecko sie bawiło i nagle podeszło do mamy i samo sobie wzieło "jedzonko" :///
Sugar, gratki dla Artka z okazji suwaczka, no i słusznej wagi
reklama
Kania78
...
Sugar gratuluję 5 na suwaczku ;-]
Dziewczyny możecie mi powiedzieć, czy Wy podajecie swoim maluszkom kaszki - ryżowe, czy kukurydziane lepsze? Smakowe czy bezsmakowe z dodatkiem owoców ze słoika?
Ile, w butelce czy karmicie łyżeczką? i o jakiej porze zwykle podajcie?
Czy po takiej kaszce dajcie jeszcze pierś?
Dziewczyny możecie mi powiedzieć, czy Wy podajecie swoim maluszkom kaszki - ryżowe, czy kukurydziane lepsze? Smakowe czy bezsmakowe z dodatkiem owoców ze słoika?
Ile, w butelce czy karmicie łyżeczką? i o jakiej porze zwykle podajcie?
Czy po takiej kaszce dajcie jeszcze pierś?
Ostatnia edycja:
Podziel się: