A wiecie,przypomniałao mi się,że jak rodziłam Tomira,w Lublinie,to tam po salach łaził taki ksiądz i łapał kobiety za piersi,mówiąc "pokaż,masz mleko?".ja odwróciłam się i udawałam,że śpię!ja sobie nie wyobrazam nawet przez lakarza medycyny pracy. No sorry ale przeciez nie dam nikomu macac cycków i cisnac.
reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
A wiecie,przypomniałao mi się,że jak rodziłam Tomira,w Lublinie,to tam po salach łaził taki ksiądz i łapał kobiety za piersi,mówiąc "pokaż,masz mleko?".ja odwróciłam się i udawałam,że śpię!
haha - chyba żartujesz? co za zbok!
dorisday2512
dżizas , to można się traumy nabawić :-) nie mówiąc o depresji poporodowej hehe
stripMYmind
ale to po co pozwalaly na to? sorry masakra
dorisday2512
a on sam fajnie to wykorzystywał
stripMYmind
kuzwa i to mnie wlasnie denerwuje ten caly ciemnogrod, ze jak ksiadz to sobie moze macac? a co niby w ten sposob robi? rozgrzesza? bulwersuje mnie ten temat bo moja mama mi opowiadala, ze jak byla mala to za nia lazil ksiadz chcial ja na kolana sadzac w szyje calowac... koszmar. przez ten caly celibat dewiacje rozne sa.. jakby taki ksiadz mial zone to moze i cos sensownego o zyciu rdzinnym by mogl powiedziec,no i przedewszystkim by poped zdrowo rozladowal
Zgadzam się w pełni!kuzwa i to mnie wlasnie denerwuje ten caly ciemnogrod, ze jak ksiadz to sobie moze macac? a co niby w ten sposob robi? rozgrzesza? bulwersuje mnie ten temat bo moja mama mi opowiadala, ze jak byla mala to za nia lazil ksiadz chcial ja na kolana sadzac w szyje calowac... koszmar. przez ten caly celibat dewiacje rozne sa.. jakby taki ksiadz mial zone to moze i cos sensownego o zyciu rdzinnym by mogl powiedziec,no i przedewszystkim by poped zdrowo rozladowal
reklama
dziewczyny a został jeszcze ktoś kto karmi tylko piersią... i nie daje pic nie daje jabłek i i innego jedzenia...
wydaje mi sie ze maluszki jeszcze za małe?
moj starszy zaczął dostwac cos po za mlekiem w 6 miesiącu dopiero..
chyba ze znow praktyki sie zmieniły
jak juz nie wiem raz tak raz siak
wydaje mi sie ze maluszki jeszcze za małe?
moj starszy zaczął dostwac cos po za mlekiem w 6 miesiącu dopiero..
chyba ze znow praktyki sie zmieniły
jak juz nie wiem raz tak raz siak
Podziel się: