reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersia

reklama
takie pytanko mam..
jak te wasze kochane dzieciaczki które kochają tak cycusia mamusi jedzą owocki?? Tzn ile ich potrafia zjesc na raz?
Moja cycolina zjadła dziś prawie pół słoiczka :) to dla niej dużo

takie pytanko mam..
jak te wasze kochane dzieciaczki które kochają tak cycusia mamusi jedzą owocki?? Tzn ile ich potrafia zjesc na raz?
Moja cycolina zjadła dziś prawie pół słoiczka :) to dla niej dużo
jak jej na pocz atku dawałam słoiczki to też zjadała pół , a teraz zjada caly ten duży:tak:
sorki to o obiadku,
a owocowe na początku zjadała całe a teraz 1 lub 2 w zależności od smaku ;)

No to niezły obżarciuszek, moja niestety nie chce tyle jesc:/
Ale powoli powoli, moze sie uda :)
Wczoraj znów próbowalam jej dac mleko mod... i nic z tego :( NIE TRAWI JESGO.... jak widzi butelkke to piszczy!

No to niezły obżarciuszek, moja niestety nie chce tyle jesc:/
Ale powoli powoli, moze sie uda :)
Wczoraj znów próbowalam jej dac mleko mod... i nic z tego :( NIE TRAWI JESGO.... jak widzi butelkke to piszczy!
no ale ja mojej już daję obiadki chyba od 4 msc jak się nie mylę:tak: więc jest nauczona....:-p
w sumie to na 1 raz zjadła 2 łyżeczki , czasem 3 , czasem wogóle bo robiła odruch wymiotny, dopiero po tygodniu chyba się to ustatkowało....:-)

a co do butli, ja zaczzęłam robić małej kaszkę na wodzie(to tylko przyład) a wcześniej jadła na mleku i za nic nie chciała jeść,
to zaczęłam karmić ją cycem i na szybko wyjmować i podstawiać butlę , jak się skapnęła to znów cyc, i później od nowa... może spróbuj tak z mlekiem mod, to się powoli przyzwyczai do smaku...

próbowałam już różnych sposobów, ale jak narazie nie chce się nabrać :/
Ale nie poddaje się i będziemy próbować dalej :)
Dziś spróbuje jeszcze z kaszka z butelki, zobaczymy czy to pociągnie, bo z łyzeczki je!

Ale te dzieci i tak są słodkie nawet jak jesc nei chca :):)

reklama
Do góry