reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersia

reklama
dzis u nas jabłuszka ciąg dalszy...:-(oj nie lubi mój synio jabłuszka, nie lubi :-(
soczek jablkowy tez nie wszedł.
A. mowi zeby olac to jablko i dac mu jutro marchewkę ale ja sama nie wiem, bo raz, ze dziekco potrzebuje czasu żeby sie do czegoś przyzwyczaić a dwa, ze na początku to raczej trzeba powoli wprowadzać ale z drugiej strony krzywi się, brzydzi to moze go dalej nie nakłaniać... jak myślicie?

dzis u nas jabłuszka ciąg dalszy...:-(oj nie lubi mój synio jabłuszka, nie lubi :-(
soczek jablkowy tez nie wszedł.
A. mowi zeby olac to jablko i dac mu jutro marchewkę ale ja sama nie wiem, bo raz, ze dziekco potrzebuje czasu żeby sie do czegoś przyzwyczaić a dwa, ze na początku to raczej trzeba powoli wprowadzać ale z drugiej strony krzywi się, brzydzi to moze go dalej nie nakłaniać... jak myślicie?
kilolku też pomyslałam że za kwaśne
a powiedz mi kochana dajesz mu jabłko ze słoiczków czy sama trzesz??
jak ze słoiczków daj może jabuszko z bananem albo brzoskwinką najlepiej z gerbera bo są słodsze a jak sama robisz to zetrzyj jabuszko z marcheweczką bo też jest słodka i zmieszaj napewno mu posmakuje

ze sloiczka "slodkie jabłka" hippa. No własnie nie bardzo moge dać z czymś nowym, bo on jest alergik, więc trzeba pomału i wlasnie zastanawiam się czy tej nie dać albo jabłka z marchewka albo samej marchewki, czy ot nie za szybko. Banan na razie w grę nie wchodzi

myślę że nie jest za szybko,
albo spróbuj z gerberka jeszcze mu dać może bardziej polubi moja mama mi właśnie takie same jabuszka kupiłam i się zdziwiłam że aż takie słodziytkie są:tak:

reklama
niema co podziwiać, bo cyce mi malo nie eksploduja, więc muszę...
ostatnio przez to, ze młody raz je co 2 godziny raz co 6 to mam tak rozregulowana laktacje, ze nie moge sie ruszyć z domu bez laktatora, bo zaraz mi się leje. Cyce mi urosły jeszcze:szok: a myślałam, ze to już nie możliwe...
Co za urodzaj :-D:-D:-D
hahaha, banana - przyłapałaś mnie!!!
no dobra, jakoś ten toaścik mi umknął ;-) ja mam chyba za dużo tych dzieci ;-))
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jestescie WIELKIE !!!!!
Ojejku, Ty to sie nacierpisz... ale spoko, jeszcze troche a dzieciaki nam z domow wyfruna i tyle ich widziec bedziemy (jak dobrze pojdzie hahahah)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale Wam wesoło
no on jest oczywiście zadowolony - jak to facet!
Ale on tez jest w szoku, że mogly jeszcze urosnąć
moj facet nie dotknal mojego biustu od urodzenia Pawełka, moze się boji że mu mleko poleci :-D:-D:-D
ze sloiczka "slodkie jabłka" hippa. No własnie nie bardzo moge dać z czymś nowym, bo on jest alergik, więc trzeba pomału i wlasnie zastanawiam się czy tej nie dać albo jabłka z marchewka albo samej marchewki, czy ot nie za szybko. Banan na razie w grę nie wchodzi
kilolek proboj roznych firm, u nas jablko gerbera nie podchodzi a mniam jest bobovity, a mam jeszcze hipa. Na razie u nas sama kaszka, jablko i sok jablkowy i wczoraj 50ml bobofrutu oczywiscie jablkowego. Kupa byla w sobote po 8 dniach, ale niestety po czopku. Wielka jak ..... i smierdzaca, a teraz od soboty znowu nic :-:)-:)-(, czekam ze sloikiem pt. "marchewka i jablko" bo chce zeby sobie na razie poradzil z tym co je. No chyba ze moj synus nic innego nie bedzie jadl tylko te swoje jabluszka

Do góry