reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

no i cos mi sie wydaje ze sie skonczy karmienie piersia. leniuszek ma jakas wysypke na brzuszku i nozkach, jedziemy dzis z tym do lekarza. jesli sie okaze ze to jakas alergia pokarmowa to ja nie dam rady dochodzic do tego co jest powodem i nie moge tez trzymac jakiejs scislej diety bo mam za slaby organizm na to zeby sie tak glodzic. bedzie mi strasznie przykro bo lubie ja karmic piersia ale nie chce zebysmy sie obie zameczyly.

reklama
no i cos mi sie wydaje ze sie skonczy karmienie piersia. leniuszek ma jakas wysypke na brzuszku i nozkach, jedziemy dzis z tym do lekarza. jesli sie okaze ze to jakas alergia pokarmowa to ja nie dam rady dochodzic do tego co jest powodem i nie moge tez trzymac jakiejs scislej diety bo mam za slaby organizm na to zeby sie tak glodzic. bedzie mi strasznie przykro bo lubie ja karmic piersia ale nie chce zebysmy sie obie zameczyly.

wspolczuje, ale moze jednak to nie koniec karmienia.. trzymam kciuki aby lekarka wymyslila cos madrego....
moja po 5 truskawkach dostala najpierw wysypki a potem plamek.. no ale u mnie to ja wiedzialam...

ma taka lekko czerwona kaszkowata wysypke na calym brzuszku i troche na nozkach, reszta cialka czysta poza buzia na ktorej jakis tradzik i potowki albo cholera wie co jeszcze. mam juz serdecznie dosc...

u nas duzo potówek, wystarczy ze Lilianka na chwile przytuli sie do mnie lub poduszki i zaraz wyłażą, teraz gdy jest gorąco to chyba jeszcze więcej

ma taka lekko czerwona kaszkowata wysypke na calym brzuszku i troche na nozkach, reszta cialka czysta poza buzia na ktorej jakis tradzik i potowki albo cholera wie co jeszcze. mam juz serdecznie dosc...
no teraz w takich upalach to mogą byc na całym ciele potówki.. a ta kaszkowata wysypka ma biały srodeczek??

likwidacja wysypki to jest w tym momencie mniejszy problem, najwazniejsze jest dojsc do tego co ja spowodowalo...

reklama
Do góry