reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

reklama
to jeśli żadna inna chętna się nie znajdzie, to chętnie je wezmę :-)
a koszty przesyłki oczywiście pokryję

ciut grubsze niż j&J i nie mają przylepca..
one tanie są ja chyba za 30 sztuk 5 zł dałam, więc spróbować można
u mnie w ciągu dnia z 6 wkładek idzie, a dziś jak do lekarza pojechaliśmy, to po godzinie przesiąkła jedna

u mnie az tak nie cieknie ale jednak musze nosic wkladki. j&j mam jeszcze spory zapas...;)

mam 36szt na zbyciu jakby któraś chciała :)

to ja sie chyba skusze :) napisz mi prosze na pw ile pieniazkow i na jaki nr konta wyslac :)

Witamine D podawalo sie dzieciom odkad pamietam a wit. K tylko jesli karmi sie piersia i tylko do 3 miesiaca zycia. A co do wkladek to na dzien dzisiejszy nie uzywam bo lepiej chlona mi podpaski niz wkladki laktacyjne :eek:

dziewczyny napiszcie co jecie konkretnie na śniadanie obiad kolację, bo mi się pomysły kończą na kanapce z polędwicą drobiową
dzięki

a ja właśnie miałam skrytykowac babydream. Mama mi je kupiła parę dni temu i są beznadziejne- bez przylepca, więc giną w moim staniku, poza tym jakieś takie twarde, w porównaniu do j&j...

Ja mam za 5 zł 30 szt i są super- Helen Harper.

Bali ja jem np pasztet drobiowy-ciechanowski, twaróg półtłusty, poza tym na kanapki daję zawsze sałatę i koperek, można też łagodny żółty ser

Ja na śniadanko jadam płatki z mlekiem, kanapki z polędwicą z kurczaka, jajka na miękko- twardo, wczoraj spróbowałam pomidorka plasterek i narazie cisza:-) Staram się jeść wszystko tylko małymi porcjami:-) Odpukać wychodzi- mały nie ma problemów z brzuszkiem....:-)

reklama
dziewczyny napiszcie co jecie konkretnie na śniadanie obiad kolację, bo mi się pomysły kończą na kanapce z polędwicą drobiową
dzięki

A ja jem ser biały chudy, albo jabłka prażone- znalazłam takie w moim sklepiku na osiedlu są pycha...a surowych jabłek niestety nie mogę więc te sa super:)

Robię sobie również roladki z piersi indyka, delikatnie przyprawiam i paruję, potem jak ostygną nadają się na kanapkę cienko pokrojone w plasterki...
Na obiad jem schabowego albo mięso indycze parowane z ziemniaczkami posypane pietruszką

Czasami na kanapkę biorę chudej szynki...

Do góry