corina
Fanka BB :)
corina takie dodawanie po jednym skladniku bedzie ok. normalizuje znaczy ze jesli dziecko robi za rzadkie to po tym beda takie w sam raz ;P
no moja akurat robi albo wcale albo za twarde wiec nie wiem czy wybieranie tych ktore "normalizuja" jest dla nas, dla nas chyba tylko "rozluzniajace":-)
corina-bardzo dobrze chcesz zrobic ja tak robilam dla Damianka,przez tydzien byla sama marchewka,po tyg marchewka z ziemniaczkiem i byla przerwa bo malego bolal brzuszek itp,wiec niebawem znowu zaczne od marchewki z ziemniakiem a potem zupka jarzynowa,jak skonczy 6 mies wprowadze gluten a nastepny krok to miesko,mysle ze u nas posilki typu obiadki beda juz na stale wprowadzone kiedy maly skonczy 7 miesiecy,zanim wszystko "przetestujemy" troszke czasu minie,chce robic to powoli ze wzgl tez na problemy brzuszkowe Damianka
marchew tez planuje przez tydzien podawac (btw strasznie sie obawiam )
ale jabluszko np podawalam 4 dni i dzis gruszki lyzeczke juz. czy jesli chodzi o owoce to 3-4 dni testowania nowosci sa wystarczajace?
ahaaa i kiedy Wasze maluszki zaczely zjadac do konca sloiczkowe owocki? bo malej wczoraj dalam ale odmowila wsadzenia calego na raz.
Ostatnia edycja: