reklama
to wiem,ale jest tez 4+
No właśnie 4+ to ten co dałam linka, ten co ma Natalia i ja
O ten: http://www.tommeetippee.pl/viewproduct/parentcat/2/subcat/6/pageid/105/
Aga ja tez nie narzekam
mala na samym cycu,ale mi karmienie nie przeszkadza,wrecz przeciwnie bardzo lubie ten nasz wspolny czas.mam zamiar karmic rok,do 6 miesiaca wylacznie cyc.
w nocy budzi sie i to nie raz,ale kilka z tym,ze ja ja karmie na spiaco,tzn spie i ja i ona wiec nawet nie bardzo wiem co i jak i ogolnie to jestem wyspana.
Tak jak powiedziala Alis wszystko zalezy indywidualnie od mamy,karmienie,dokarmianie.
grunt aby wszyscy byli szczesliwi :-)
Zgadzam się z Tobą w 100%! Mamy tyle możliwości, że każdy musi sobie wybrać taką opcję, by był szczęśliwy! W końcu szczęśliwi rodzice, to i szczęśliwe dzieci, a oto nam wszystkim z pewnością chodzi
U nas karmienie wygląda identycznie! Nie jest to jakiś duży problem, tylko zastanawiam się, jak sobie poradzić z karmieniem podczas jesiennych spacerów. Chyba wykorzystam termoopakowanie i będę odciągnięte mleczko podawać z butelki. A Ty masz już jakiś patent?
To może wyszły znowu jakieś nowe
N
nataliak
Gość
nasz kubeczek nie jest niekapkiem bo kapie z niego ;P ma dwie dziurki i plastikowy sztywny ustnik. te do ktorych linki wklejalyscie to niekapki z miekkim ustnikiem czyli takie bardziej do ssania a nasz jest po prostu do nauki samodzielnego picia. to od ktorego sa miesiaca zalezy czesto wlasnie od przeplywu/dziurek.
katagorka20
Fanka BB :)
ja używam dokladnie takich.. ale w sklepie płacilam 25 PLN.. na allegro taniej, ale trzeba czekac na przesylkę:
BUTELKA canpol LOVI AKTYWNE SSANIE 150 ml Om+ (1201360381) - Aukcje internetowe Allegro
moja tez juz wszytskich probowala.. ale jakbyś dotknela tego smoka z Lovi to bys dopiero widziala roznice.. w porownaniu z nim inne smoki to twardziele....
a i u nas smoczek oczywiscie mini, bo ma dosyc dużą dziurkę... a dla dziecka co ma się nauczyć ssać pokarm nie może go zalewac...
zgadzam się te smoczki są rewelacja takie miękkie i wogole superr jesli sie karmiło piersią
tysia- tak jak pisałam na głównym my dzisiaj po pierwszym deserku gerberka mus jabłkowy z brzoskwiniami. Z ciekawości spróbowałam wydawał mi się kwaśny ale Małemu posmakował i poszedł cały słoiczek na jutro mamy mus jabłkowy z gruszka a na środę ze słodką marchewką. My się właśnie radziliśmy lekarza czy lepsze jabłka z bazaru czy w słoiczku. Niestety teraz jest wszytsko pryskane więc zdecydowliśmy się na słoiczki, które przechodzą 5cio krotną kontrole jakości. ale gdybym miała taką możliwość jak TY, to pewne zdecydowała bym się na jabłuszka z sadu
reklama
N
nataliak
Gość
elwiwas na przyszlosc: po jednej nowej rzeczy sie wprowadza wiec najpierw powinny byc same jablka a potem dopiero z brzoskwiniami