reklama
madziamadzia
Fanka BB :)
Dziewczyny zazdroszczę Wam nawału mleczka. U mnie niestety jest mało- tak jak pisała Wiewióra - po 2-3 godzinach od ostatniego karmienia ściągam laktatorem z obu piersi max 30 ml :-( i tak jest od 2 tygodni. Hanuśka waży już 4400g no i po cycu dostaje Bebilon Comfort, o czym zresztą już Wam pisałam.
aguska24mir
mama Pawełka :)
ja tez wsie przyłączam do klubu
mam tyle mleka ze mamły nie nadazy jesc :0
ale dobrze wazy juz koło 5 kilo
mam tyle mleka ze mamły nie nadazy jesc :0
ale dobrze wazy juz koło 5 kilo
czy do konca karmienia bedzie tak cieklo z piersi czy to sie jakos unormuje? niektore dziewczyny w ogole nie nosza stanikow a jak nosza to bez wkladek a u mnie wystarczy ze pomysle o karmieniu albo popatrze na dziecko jak spi i juz mleko zaczyna samo leciec.
też mnie to zastanawia, u mnie jak mały zapłacze, to mi leci z obu, jak go karmię to tak samo,
ale uważam, że lepiej jest meć za dużo niż za mało.
wkładki idą u mnie jak woda 8 sztuk dziennie
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Dziewczyny zazdroszczę Wam nawału mleczka. U mnie niestety jest mało- tak jak pisała Wiewióra - po 2-3 godzinach od ostatniego karmienia ściągam laktatorem z obu piersi max 30 ml :-( i tak jest od 2 tygodni. Hanuśka waży już 4400g no i po cycu dostaje Bebilon Comfort, o czym zresztą już Wam pisałam.
madziamadzia laktacja Ci zanika bo nie budzisz jej w nocy na karmienie. Dlatego tak cienko u Ciebie z mleczkiem. Zacznij budzić i dostawiać regularnie a zobaczysz sama
corina
Fanka BB :)
mam pytanie do tych ktore po zjedzeniu truskawek zauwazyly cos u swojego maluszka-po jakim czasie od zjedzenia cos wyskoczylo dzidzi? jak wygladalo i gdzie sie pojawilo?
estragon
mamusia synusia:P
jezuuu, chyba bym zwariowała jak musiałabym karmic w nocy (czy nawet w dzień) co 2,5-3 godziny. Ja mam teraz jedno karmienie w nocy i drugie nad ranem o 5 lub 6 i mleczko leci, zawsze jak karmie Małego lewą piersią, to z prawej mam fontannę
i nawet wkładki przemakają.
estragon ale jak miał 3 tygodnie to nie jadł częściej?? Im starszy maluch tym rzadziej je a więcej, bo laktacja u mamy unormowana. A przez 3 tygodnie to się jeszcze normuje chyba nie? Widocznie ty masz bardzo syty pokarm i mały się dobrze najada. Mi powiedziała pani doktor że jak nie będę karmić co 2-2,5 godziny to pokarm mi zniknie w 2 tygodnie. I miała racje :/
reklama