lenkaa*
Fanka BB :)
Oj widzę że nasze dzieci się uwzięły na nas ostatnio. Mój wzoraj też dał taki popis jak wróciliśmy ze spcerku, ze już nie wiedziałam co się dzieje, od 14 do 19 jedna wielka szarpanina i ustawianie dziecka. Aż w końcu w akcie desperacji podałam mu jedyne obecne w domu mleko modyfikowane - ten nieszczęsny NAN1 - wyił tylko 20 ml, więc głodny nie był a cycki już miałam puste od ciągłego przystawiania. Niestety sytuacja z wymiotami się powtórzyła jak po ostatnim podaniu NAN - po karmieniu wieczornych chlusnął całą zawartością pokarmu jaką wyjadł z obu piersi - normalnie fontanna, tylko łapałam dziecko i kierowałam głową w dół żeby się nie udławił, zalane wszystko dookoła, podłogę musiałam myć, i po tym spał jak ostatnio kilka godzin - obudził się dopiero o 3 w nocy, biedaczek. Dziś byliśmy u pediatry i zapisała mu debridad na ulewanie i bebilon pepti 1 puszkę żeby było w domu jakieś modyfikowane które on toleruje, w razie "w".
Dziewczyny ja na laktację muszę wam polecić świetną herbatkę - bocianek - kupiłam kiedyś przy okazji dzieciowych zakupów na allegro i zapomniałam o niej, teraz odgrzebałam i okazuje się rewelacyjna, normalnie już po kilku łykach czuję jak mi pokarm napływa do piersi, takie lekkie kłucie i piersi pęcznieja, na początku myślałam ze to zbieg okoliczności, ale jednak to ta herbatka, bo tak jest za każdym razem, i lepsza ta sypana niż w saszetkach, ja zaparzam sobie w czajniczku od razu kilka porcji i popijam w ciągu dnia:
Herbatka Bocianek 50g sypana na laktacje, ceny
Dziewczyny ja na laktację muszę wam polecić świetną herbatkę - bocianek - kupiłam kiedyś przy okazji dzieciowych zakupów na allegro i zapomniałam o niej, teraz odgrzebałam i okazuje się rewelacyjna, normalnie już po kilku łykach czuję jak mi pokarm napływa do piersi, takie lekkie kłucie i piersi pęcznieja, na początku myślałam ze to zbieg okoliczności, ale jednak to ta herbatka, bo tak jest za każdym razem, i lepsza ta sypana niż w saszetkach, ja zaparzam sobie w czajniczku od razu kilka porcji i popijam w ciągu dnia:
Herbatka Bocianek 50g sypana na laktacje, ceny