reklama
dorotak
Fanka BB :)
No właśnie a tak mówią aby dziecko karmić te 10-15 min, więc trochę mnie to przerażało , ale widocznie wyciąga z cyca tyle jej potrzeba ale za to chce troche częściej.
Zaczęło mnie nachodzić aby dać jej butlę (jeszcze nigdy nie jadła z butelki) ale przecież mam pokarm, więc nie ma co
Zaczęło mnie nachodzić aby dać jej butlę (jeszcze nigdy nie jadła z butelki) ale przecież mam pokarm, więc nie ma co
Pola 30
Fan(ka)
No i u mnie to samo, z tym, że waga poszła w dół... :-( Chce jeść tylko z jednej piersi, jak przystawiam do lewej to jest krzyk. Prawa ok, ale krótko i niestety rzadko jada. Może to okres przejściowy..oby..A jak z wagą u Waszych Maleństw?Gdyby, któraś wiedziała, czy to normalne, że waga spada, to dajcie znać, ok?
aniii
aaaaa Kotki dwa...
Dorota ja raz nawet spróbowałam dać Lili butlę...raz, po godzinie przerwy po karmieniu z cyca dostała mleko modyfikowane /bo byłam naprawdę przekonana że niedojada.../wydoiła 90ml.mleka a potem mojego cyca po następnej godzinie już nie chciała /faktycznie mleko modyfikowane jest o wiele wolniej trawione/a innym razem jak dałam jej butlę po mojej piersi bezpośrednio to nie chciała w ogóle...taki eksperymencik ale przynajmniej wiadomo...
Pola no cóż...to chyba nie jest za fajnie jak waga spada ale trzeba poczekać jeszcze parę dni...ewentualnie czeka Cię wizyta u lekarza...bo do tej pory wiem że jak dziecko jest chore to może spadać waga ale i tak należy robić wszystko by do tego nie dopuścić.../kroplówki/
Pola no cóż...to chyba nie jest za fajnie jak waga spada ale trzeba poczekać jeszcze parę dni...ewentualnie czeka Cię wizyta u lekarza...bo do tej pory wiem że jak dziecko jest chore to może spadać waga ale i tak należy robić wszystko by do tego nie dopuścić.../kroplówki/
góralka
Pola nie wiem, czy to normalne, że dzieciak traci na wadze, ale mi się to wydaje podejrzane, sądzę, tak jak Anii, że powinnaś się wybrać z Mają do lekarza, choćby po to, żeby wykluczyć chorobę. Nasz lekarz powiedział, że takie maleństwo jest w stanie odwodnić się w ciągu godziny !!!!!!!!!!!
Pola popieram dziewczyny... a ta wage kontrolujesz w domku? bo waga bedzie sie terz wachac miedzy posilkami przed i po sie sparwadz ile dziecko zjadlo jak je piers a tez wzielas pod uwage siki i kupe? z waga to roznie a ile Maji ucielko gram? podobno tak do 50 moze sie wachanc bo np. byl dzien diety ja jak chce podpasc chomika to go do piersi przystawiam czesto tak co1,5h ale tak mu robie jeden dzien w tyg. a reszta to jego wola ...czekamy na relacje co u Majeczki
Goralak przekonalas sie wkoncu do swiejego pediatry?
Goralak przekonalas sie wkoncu do swiejego pediatry?
Cynamonka
Pola moj piesek tez tylko z jednej piersi je i krotko ale nie placze, wiec chyba sie najada. Mialam kilka takich dni, ze wcale nie mial apetytu i proby karmienia konczyly sie placzem. Poobserwuj troszke mala, moze za kilka dni sie uormuje.
Pola 30
Fan(ka)
Cześć Kobietki
Dziękuję za troskę. Z Mają juz lepiej (z nami gorzej nadrabiała braki wagowe dzisiejszej nocy-jadła co chwila-padamy na twarze, uff. Waga poszł w górę, kupa się pokazała i jest ok. Mamy jednak kolejny problem-mała ma b.,powiększony węzeł chłonny na karku (wymacywalny + opuchlizna karku) ....znów się martwię...Ale zachowanie bz. temp. też więc może to tylko jakaś przejściowa infekcja
Dziękuję za troskę. Z Mają juz lepiej (z nami gorzej nadrabiała braki wagowe dzisiejszej nocy-jadła co chwila-padamy na twarze, uff. Waga poszł w górę, kupa się pokazała i jest ok. Mamy jednak kolejny problem-mała ma b.,powiększony węzeł chłonny na karku (wymacywalny + opuchlizna karku) ....znów się martwię...Ale zachowanie bz. temp. też więc może to tylko jakaś przejściowa infekcja
reklama
Pola co tam u Majeczki slychac? czy opuchlizna zeszla i co z cycycusiem u was humorek na niezjedzeniejuz przeszedla na dobre? a moze zjadlas cos co jej nie smakowalo...chomki odmawia wspolpracy jak zjem cos z czosnkiem..
Podziel się: