agusia24
Fanka BB :)
dziewczynki u mnie jest ciezko z karmieniem naly jest bardzo apatyczny to chyba przez zółtaczke mało zjada nie chce ssac piersi budzi sie co 2 godziny w nocy w ciagu dnia jest lepiej jem gotowane miesko warzywa pije ziółka na laktacje ale wkładek nie potrzebuje bo mi pokarm nie wycieka z małym bylismy wczoraj o 1 w nocy w szpitalu bo bardzo brzydko oddychał okazało sie ze Kacper ma wysuszoną śluzówke w nosku i ma malutkie przegrody nosowe i dlatego nie mógł sobie porazic w takie upały pediatra go zwazyła i okazało sie ze jak sie urodził to ważył 3170gr a po czterech dobach wazył 2970gr mam odstawic mleka w proszku i zeby go zmuszac do ciągnięcia piersi w poniedziałek mam isc z nim na kontrole do ważenia i zobaczymy czy przybiera na wadze czy spada nawet laktator nie pomaga w produkcji mleka mam go naprawde malutko ale zobaczymy w poniedziałek mały potrafi ciągnac prze 1 godz i wystarczy mu jedna piers a czasmi jedzenie wychodzi mu krucej koncze bo maluszek sie domaga jedzenia pozdrawiam