reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

wczoraj małej zeskrobałam troszkę jabłka, ładnie wcinała i domagała ise jeszcze :szok: wciągnęła ze 2 małe łyżeczki ale więcej jej nie dawałam :sorry2: coś mi się wydaje, że mój żarłoczek potrzebuje nowych smaczków :-D

reklama
Ja tez bylam karmiona butelka,wtedy chyba rzeczywiscie byla taka moda.Jak bylam teraz w Polsce,to moja mama nie mogla sie napatrzec jak karmie Maje-mowila z zachwytem,ale i zadziwieniem:No,prosze,matka karmiaca...:-):-)I dopytywala,czy na pewno nie powinnam dokarmiac jej butelka.
Ale moj M byl karmiony piersia do 6 miesiecy.

Mam wazne pytanie. Czy Wasze dzieci po przejsciu na butelke zaczely wiecej spac? Kurcze, mala zjadla o 5.00 100ml 8.30 100ml, spi teraz 1 godz 20 minut Jestem w szoku i oczywiscie... sie zamartwiam

U nas lekarka potwierdziła, ze trzeba by było małej rozszerzac diete...:tak: tak jak robiłam, warzywka i owoce po troszku i po kolei:tak: mała juz jest na tyle duza, ze jest to podobno wskazane... ze kaszkami mam sie wstrzymac, az mała skonczy pół roku:tak:i pediatra znow mi nie wierzyła, ze mała jest na moim mleczku:tak:

no to liliana odważna jestes, ja chyba bym sie nie odważyła dac biszkopta, moze jak bym miała dziecko bez alergii to bym na to inaczej patrzyła. Ale w biszkopcie jest gluten, pszenica, jaja, najsilniejsze alergeny....

reklama
Noo ja tez nie odwazylabym dac Wojtkowi biszkopta Bo tam mleko do tego jajka i maka ( gluten) I jakby dostal wysypki to poczym?
Mam zamiarazr za to kupic chrupki kukurydziane. Nie wiem czy to nie za wczesnie.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry