Głuszku to tak jak u mnie historia. Ja karmiłam odciąganym do końca 2 miesiąca. Karmienie łączone ( naturalne i sztuczne ) do końca trzeciego miesiąca i potem już tylko sztuczne..właśnie ze względu na dietę.......
reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Głuszku współczuję diety. Ja dlatego przy Krzyśku zrezygnowałam z cyca (choć Anię karmiłam do 1,5 roku) i przeszłam na isomil.
Maciek na szczęście nie jest alergiczny
Maciek na szczęście nie jest alergiczny
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Głuszku wspólczuje
na razie odciągam i wylewam i nie wiem co robić dalej... lzy mi same plyna jak widzę to mleczko w toalecie....
Jakby go nie sypalo to bym go karmila, jakby Marysię nie sypalo to tez bym ja karmiła. a tak wiem że jest niezwykle trudno wytropić alergen
zazdroszcze wam ze mozecie karmić swoje dzieci...
niesprawiedliwy jest ten świat....
Jakby go nie sypalo to bym go karmila, jakby Marysię nie sypalo to tez bym ja karmiła. a tak wiem że jest niezwykle trudno wytropić alergen
zazdroszcze wam ze mozecie karmić swoje dzieci...
niesprawiedliwy jest ten świat....
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Głuszku głowa do góry, wiemy że to cudowne uczucie karmić piersią ale przecież zdrowie dziecka najważniejsze
A tak na marginesie znam kilka kobiet, które świadomie i dobrowolnie rezygnowały bo się wstydziły albo co gorsze szkoda im było piersi
A tak na marginesie znam kilka kobiet, które świadomie i dobrowolnie rezygnowały bo się wstydziły albo co gorsze szkoda im było piersi
ja jeszcze nie rezygnuje, odciagam 4 razy dziennie po 150-200 ml więc trochę tego jest, juz mam caly zamrazalnik mleka a teraz sobie trochę pofogowalam i dlatego wylewam, czekam az mu to zejdzie ale ***** nie chce schodzić, nie wiem czy moze byc taka reakca dluga po kleiku? ale fakt jest lepsze niz wczoraj i nowe nie wyszly więc moze jednak złazi, jak na samym Pepti gi dalej będzie sypać to wracam do karmienia cycem (tzn. butelką ale moim mlekiem bo on nie chce cyca...) najgorsze że to jest tylko na buzi i nigdzie więcej a dziwie sie ze alergolog mi powiedziala ze to kontaktówka.... srobuje jeszcze zmienic smoczek moze,
Czy może byc uczulenie na silikon?
Czy może byc uczulenie na silikon?
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Na silikon jak najbardziej. A co do wysypki to mnie doktorka powtarza: jeśli to uczulenie na konkretną rzecz to wysypka wyskakuje na drugi trzeci dzień po alergenie (chyba że kontaktowa to szybciej) wysypuje się najwięcej w drugim dniu a potem zaczyna blednąć - jeśli się oczywiście nie poda znowu alergenu.
Uczulenie może być nawet na ślinę Maciuś ma takowe. Jak tylko nie przemyję to usta na około obsypane. Byłam z nim u Krzyśkowego lekarza ale powiedziała że skaza ani AZS to napewno nie jest tylko taką skórę ma wrażliwą.
Głuszku trzymam kciuki aby się udało wykryć winowajcę
Uczulenie może być nawet na ślinę Maciuś ma takowe. Jak tylko nie przemyję to usta na około obsypane. Byłam z nim u Krzyśkowego lekarza ale powiedziała że skaza ani AZS to napewno nie jest tylko taką skórę ma wrażliwą.
Głuszku trzymam kciuki aby się udało wykryć winowajcę
reklama
Podziel się: