reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

WILMEK chyba prawda bo u mnie właśnie mija te 5 tygodni i sciągam tylko dwa picia i tyle:-( A mleko moje jak woda i Filip jest głodny:-(Po sztucznym tego nie ma..

reklama
Mata mnie tez czasem bolą piersi jak na przykład mała dłużej śpi a dzień wcześniej karmiłam ją częściej to nagle sutki stają dęba , mocno i nieprzyjemne boli, wyleci trochę mleka i zaraz przechodzi

WILMEK chyba prawda bo u mnie właśnie mija te 5 tygodni i sciągam tylko dwa picia i tyle:-( A mleko moje jak woda i Filip jest głodny:-(Po sztucznym tego nie ma..

U mnie wczoraj minęło 9 tygodni i wczoraj mały dostał na 5 karmień trzy moje po 150..jestem szczęśliwa że jeszcze tyle udaje mi się ściagać:tak:;-)

mata mnie również piersi bolą szczególnie w porze karmień mleko mi przybiera a po chwili Mikoś woła o cyca:tak:
magdziarko gratuluję sukcesu laktacyjnego:tak:

Magdziarko również gratuluje:tak: U mnie zanika z dnia na dzień:-( Od wczoraj cycki miękkie i ściągam tylko już jedno karmienie dziennie:confused:

Ja ostatnio zauwazylam,ze jak na noc podam Majce moje mleko,ale z butelki to szybciej zasypia i dluzej spi:-) Tylko,ze to musi byc spora porcja-wczoraj np.wypila 160ml!!!A jaka byla po tym zmeczona!:-)
No i po nakarmieniu z butelki sciagam sobie na nastepny wieczor.

Ja jeszcze nie ściągałam aż tyle żeby się przekonać jak moja je. Wiem , że jak ją przystawię niedługo po karmieniu bo mi się wydaje ze nie dojadła bo marudzi to jak ma nadmiar to zaraz jej się wszystko co zjadła ulewa

reklama
magdziarko gratuluję sukcesu laktacyjnego:tak:

Magdziarko również gratuluje:tak: U mnie zanika z dnia na dzień:-( Od wczoraj cycki miękkie i ściągam tylko już jedno karmienie dziennie:confused:

Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę, że jeszcze mam mleczko....Ale przyznam, że staram się Antosia przystawiać do piersi.Nawet jak niewiele possie..to własnie mam wrażenie że on pobudza mi tę laktację!

Do góry