reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

U mnie sie chyba unormowalo-jednak nosze wkladki laktacyjne,bo czasem mi cieknie przed pora karmienia.Ja karmie za kazdym razem z obu piersi i jak z jednej Majka ciagnie,to z drugiej troche leci (raz mnie,raz wiecej).No i Majka spi praktycznie cala noc (tylko,ze pozno chodzi spac),wiec na noc tez zakladam wkladki i czesto sa przemoczone,zwlaszcza jedna.I twarde sa jak dlugo nie karmie,czyli jak mala dluzej spi lub jak nakarmie ja odciagnietym mlekiem.

reklama
u mnie też już jest coraz lepiej:tak: co prawda bez wkładek nigdzie się nie ruszam bo tryska ze mnie strasznie ale ma to swoje dobre strony chociaż zastoje mi nie grożą:tak:
mój maluch chodzi spać w ok 19 wstaje na cyca ok 24 później 3/4 ,6 pobudka i zabawa do 7/8 i znów 2 godziny snu:-)
w sumie nie jest źle bardziej dobija mnie to że Karol codziennie 5.30/6 wstaje:angry::szok::angry::sorry2:

a u nas pojawiły się zielone kpuy:baffled: i teraz nie wiem od czego:baffled:
od kilku dni cierpię na ból zęba czy to możliwe że od paracetamolu:confused::confused:dodam że piję taki w syropie dla małych dzieci:sorry2:

Pewnie to pytaie sie juz gdzies pojawiło, ale musze sie poradzic...
Jakich laktatorów uzywacie?? Bo ja mam jakis daremny, 30ml najwyzej odciagne... musze zainwestowac w cos skuteczniejszego... co polecacie?? Reczny, elektryczny? ehhhh... zgóry dzieki za rady!

Lorcia u nas śa zielone kupki ale wiem, że od sztucznego mleczka jak dostanie Antoś więcej mojego robią się żółtsze i jak więcej sztucznego bardziej zielone.

Asiowo ja mam Avent Isis..jest baaardzo zadowolona. Mam taki zestaw:

lupa.png
Powiększ zdjęcie
Ocena produktu:
greystar.png
greystar.png
greystar.png
greystar.png
greystar.png

Nr handlowy: 07265/KR
AVENT Laktator
mechaniczny ISIS + 2
szt. butelek 125ml

Producent:
AVENT
Gwarancja:
paragon

Cena brutto:
159,00 pln

Opis produktu:
Stosowanie laktatora pozwala na uniknięcie zastojów pokarmu, zapalenia piersi, a w razie potrzeby pobudzi laktację. Pokarm odciągany jest bezpośrednio do butelki, z której po założeniu smoczka można nakarmić dziecko.
W zestawie:
- unikatowa, chroniona patentem nakładka masująca
- 2 butelki AVENT 125ml do przechowywania pokarmu
- 2 smoczki do karmienia mini
- sterylne opakowanie podróżne
- 2 dyski uszczelniające.
Badania medyczne potwierdzają efektywność ściągania pokarmu równą laktatorom elektrycznym.
Hit 2003! wg. miesięcznika Mamo to ja .
Cechy:

reklama
a u nas pojawiły się zielone kpuy:baffled: i teraz nie wiem od czego:baffled:
od kilku dni cierpię na ból zęba czy to możliwe że od paracetamolu:confused::confused:dodam że piję taki w syropie dla małych dzieci:sorry2:

I co z tymi kupkami . Dalej zielone czy już nie?
Dziewczynki tak dla orientacji zapytam. Która karmi mlekiem sztucznym?

Do góry