reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

U mnie sie chyba unormowalo-jednak nosze wkladki laktacyjne,bo czasem mi cieknie przed pora karmienia.Ja karmie za kazdym razem z obu piersi i jak z jednej Majka ciagnie,to z drugiej troche leci (raz mnie,raz wiecej).No i Majka spi praktycznie cala noc (tylko,ze pozno chodzi spac),wiec na noc tez zakladam wkladki i czesto sa przemoczone,zwlaszcza jedna.I twarde sa jak dlugo nie karmie,czyli jak mala dluzej spi lub jak nakarmie ja odciagnietym mlekiem.

reklama
u mnie też już jest coraz lepiej:tak: co prawda bez wkładek nigdzie się nie ruszam bo tryska ze mnie strasznie ale ma to swoje dobre strony chociaż zastoje mi nie grożą:tak:
mój maluch chodzi spać w ok 19 wstaje na cyca ok 24 później 3/4 ,6 pobudka i zabawa do 7/8 i znów 2 godziny snu:-)
w sumie nie jest źle bardziej dobija mnie to że Karol codziennie 5.30/6 wstaje:angry::szok::angry::sorry2:

a u nas pojawiły się zielone kpuy:baffled: i teraz nie wiem od czego:baffled:
od kilku dni cierpię na ból zęba czy to możliwe że od paracetamolu:confused::confused:dodam że piję taki w syropie dla małych dzieci:sorry2:

Pewnie to pytaie sie juz gdzies pojawiło, ale musze sie poradzic...
Jakich laktatorów uzywacie?? Bo ja mam jakis daremny, 30ml najwyzej odciagne... musze zainwestowac w cos skuteczniejszego... co polecacie?? Reczny, elektryczny? ehhhh... zgóry dzieki za rady!

Lorcia u nas śa zielone kupki ale wiem, że od sztucznego mleczka jak dostanie Antoś więcej mojego robią się żółtsze i jak więcej sztucznego bardziej zielone.

Asiowo ja mam Avent Isis..jest baaardzo zadowolona. Mam taki zestaw:

lupa.png
Powiększ zdjęcie
Ocena produktu:
greystar.png
greystar.png
greystar.png
greystar.png
greystar.png

Nr handlowy: 07265/KR
AVENT Laktator
mechaniczny ISIS + 2
szt. butelek 125ml

Producent:
AVENT
Gwarancja:
paragon

Cena brutto:
159,00 pln

Opis produktu:
Stosowanie laktatora pozwala na uniknięcie zastojów pokarmu, zapalenia piersi, a w razie potrzeby pobudzi laktację. Pokarm odciągany jest bezpośrednio do butelki, z której po założeniu smoczka można nakarmić dziecko.
W zestawie:
- unikatowa, chroniona patentem nakładka masująca
- 2 butelki AVENT 125ml do przechowywania pokarmu
- 2 smoczki do karmienia mini
- sterylne opakowanie podróżne
- 2 dyski uszczelniające.
Badania medyczne potwierdzają efektywność ściągania pokarmu równą laktatorom elektrycznym.
Hit 2003! wg. miesięcznika Mamo to ja .
Cechy:

reklama
a u nas pojawiły się zielone kpuy:baffled: i teraz nie wiem od czego:baffled:
od kilku dni cierpię na ból zęba czy to możliwe że od paracetamolu:confused::confused:dodam że piję taki w syropie dla małych dzieci:sorry2:

I co z tymi kupkami . Dalej zielone czy już nie?
Dziewczynki tak dla orientacji zapytam. Która karmi mlekiem sztucznym?

Do góry