ja wam polecam z doswiadczenia jako pierwsze warzywa dawac dyniowate - szczególnie dla mam alergików!!! cukinia, kabaczek, dynia. tez jest dobry brokuł, no a marchew często uczula bo chłonie z gleby azotany. juz lepszy ziemniak. Z owoców jabłko tez niestety czesto uczula. mysmy zaczeli od jagód i gruszki i dłuuugo na tym jechalismy. z kasz jest super jaglana - bardzo zdrowa i bezglutenowa.
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Głuszek to nasz dyżurny alergolog ;-):-) dobrze miec kogoś takiego :-)
Ja mam pytanko do mam karmiących cy unormowła się Wam produkcja mleczka, bo u mnie jak tryskały, tak tryskaja fontanny ciekawe jak długo będę się tak zalewała
Ja mam pytanko do mam karmiących cy unormowła się Wam produkcja mleczka, bo u mnie jak tryskały, tak tryskaja fontanny ciekawe jak długo będę się tak zalewała
agusia04
Czerwcowa mama'08
Mata u mnie jak zaczynam karmić to samo mleko po chwili tryska a z drugiej piersi czasami samo wypływa podczas karmienia ale nie zawsze.
Martusia ja sciągam ale uważam ze się u mnie unormowało...przybiera mi mleko w porze karmień....i jak nie ściągnę na czas to czasem pocieknie i sa jak kamienie, ale jak wiem, że gdzies idę nie zdąże ściągnąć całej buteleczki to odciągam odrobinkę i potem już mniej się produkuje . zasada popyty i podaży u mnie działa. Chcę ściągnąć więcej oprózniem piersi na maksa i potem dużo przybywa..
mata-kow
Mi też przybiera kiedy pora na karmienie, ale czasem już pół godz. po karmieniu mam dwa kamienie, więc do końca nie jest to uregulowane. Wczoraj znowu 2 razy karmiłamz jednej piersi, bo druga się nie napełniła
agusia04
Czerwcowa mama'08
A to tak to nie. Mi rzadko się zdarzy, żeby mi piersi stwardniały. Chyba, że Kuba pośpi w nocy za długo (co jest rzadkością) albo ja sie machnę i dwa razy z rzędu dam mu tą samą pierś
mata-kow
Magdziarka ale to tak jednorazowo było, bo tak to w obu produkcja pełną parą ;-) dzisiaj przy myciu zębów zalałam pół łazienki
reklama
ja mam produkcje pełna para cyce jak donice ale jeszcze mały czasem woła o flaszke - chyba sie przywzyczaił ale staram sie oszukiwac go herbatka albo dawac mu wczesniej odciagniete moje mleczko. a odciagam 2 x dziennie wiec mam na tyle mleka, tylko chyba on sie tak przyzwyczaił ze flacha po cycach....
Podziel się: