reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

reklama
Monia gratulki :-) U mnie dużo mleka i jak na razie chyba jeszcze pokarmię troszkę - zawsze mam tak w poniedziałki bo przez weckend więcej karmię i w poniedziałek nadprodukcja - w piątek wydaje mi się zawsze że to już końcówka i tak w kółko

Monika gratuluję niebolesnego odstawienia od piersi. Antoś od trzech dni. Nic nie je dosłownie. W słowie nic nie ma przesady. Dzisiaj wypił 40 ml mleka przez cały dzień. Nie tknął obiadu, nie tknął deseru, niczego. A ja mam takiego nerwa...że bym mu dupę złoiła.

Mamootku-to super,ze obylo sie bez stresu:-)
Magdziarko-no,rzeczywiscie nieciekawie z Antkiem.....A na poprawe apetytu pewnie jeszcze nie moze zadnych specyfikow,co?

Ja też się cieszę, że bez problemów Staś z cysia zrezygnował. Dzis miałam trochę stracha, bo wieczorem nie było Marcina w domu i ja kładłam Stasia (normalnie to rola tatusia) i bałam się, ze Staś sobie przypomni cysianie. Ale nic. :-)

Magdziarko, mogę sobie wyobrazić, ze się martwisz, bo Staś miał ze dwa razy takie fazy na niejedzenie (ale nigdy tak mało jak Antoś). Ale przeciez Antoś ładnie Ci się rozwija. Widać tak mało mu wystarcza. Żywy organizm nie da sie zagłodzić. :tak:

Mamoot gratuluję bezbolesnego odstawienia Stasia od cysia. Fajnie, że mały nie protestuje. I oby mu już tak zostało;-);-);-)

Magdziarko może, Antoś to niejedzenie ma od ząbków. Teraz wv tych ostatnich dniach o ile dobrze pamiętam wyszły 2?? U nas też jak ząbki idą to mniejszy apetyt. Fakt tylko że Kuba za mleko oddałby wszystko. Jak widzi butlę to aż się trzęsie

reklama
Do góry