reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

OOo widzę ze Olesia to tak jak moja Nadina to samo robi z biszkoptami .
Ja czesto małej daje jabłuszko z biszkopcikiem - jest mega zajadanie ...:szok:
Mojej Nadusi ostatnio 190 ml obiadku ze słoiczka nie wystarcza - zacznę sama gotowac bo zbankrutujemy!!!

reklama
Mojej Nadusi ostatnio 190 ml obiadku ze słoiczka nie wystarcza - zacznę sama gotowac bo zbankrutujemy!!!

no właśnie u mnie to samo:tak: młody na śniadanie wyjada mi 300 ml mleka z kleikiem:szok: i po 2 godzinach woła już o drugie śniadanie:szok: obiady gotuję sama inaczej z dwóch dużych słoiczków musiałabym dawać:szok: i tak się zastanawiam gdzie on to mieści skoro waży jedynie 8130:-D

my na razie z racji wysypki robimy dietę eliminacyjną:baffled: a szkoda bo mały chętny na wszystko:tak:

A jakie biszkopty dajecie?

Mata Kacprowi najbardziej pasowały Wrocławskie biszkopty i Kubusiowi też podeszły. U Ciebie pewnie bez problemu do kupienia U mnie widziałam tylko w jednym sklepie a Kacper jak był malutki to kiedyś przy okazji pobytu u rodziców zaopatrzyliśmy się w hurtowni w większą ilość. I problem miałam z głowy. :-D:-D:-D

Lorcia 300ml :szok::szok::szok: a to łakomczuszek :rofl2:

biszkopty wrocławskie u nas w każdym sklepie są, więc problemu nie będzie ;-) ja myslałam, że dajecie jakies specjalne dla dzieci :zawstydzona/y:
musze więc spróbować biszkopty, kisiel na soczku i owsiankę :tak::-)

Mata ja nie dawałam żadnych specjalnych. Nic nigdy mu nie było. Koleżnaka np. kupowała chyba z Nestle "Miśkopty" czy jakoś tak. Pewnie coś przkręciłam w nazwie;-)

reklama
Do góry