reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

reklama
u nas tez tak bylo,ale Marysia miala kolki i po kazdym sprobowaniu mleczka byl placz i tak bylo przez 5,5tyg
Bbakania jak to ladnie napisalas Ty kochana musisz miec wielgachna cierpliwosc bo u nas tez napewno wiazalo sie to z moim nastawieniem bardzo sie denerwowalam jak juz nadchodzil czas karmienia
Asiowo,a czy maly Adasko plakal tez po mleczku podawanym z butelki?czy jadl ladnie?

MARLENKO dziekuje Ci kochana za miłe słowa. Faktycznie mam duuużo cierpliwości ale to przy wychowywaniu małej jest naprawde nieocenione!!!

Ogólnie to Ja mam "charakterek" jestem postrzelona i narwana. Wszędzie mnie pełno :-D:-D:-D

ASIOWO ja tez jestem ciekawa czy ten mały to tylko przy cycusiu tak płacze czy tak jak pyta marlenka przy butli też? Bo wtedy moja teoria bierze w łeb..:zawstydzona/y:

z tym charakterkiem to mozemy podac sobie reke:-D:-D:-D

Mój mały też z początku płakał (miałam zbyt dużo pokarmu i za szbko płynęło) po 2 tygodniach się unormowało i było wszystko w porządku :tak: ponadto czasem płytko zasysał i musiałam przystawiać go jeszcze raz :tak: mam nadzieję, że Adaś się przyzwyczai i będzie już dobrze :tak:

...

Załączniki

• bobowita.jpg
    bobowita.jpg
    3,9 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
reklama
Bbakania, ja zacznę Oli podawać takie niepapkowe jedzonka, jak już będzie miała czym to memłać :tak: teraz jest jeszcze bezzębna i obawiam się, że sobie z tym nie poradzi, chociaż ostatnio tak buzią rusza jakby coś przegryzała :zawstydzona/y: niech się uczy ;-)No i moje szczęście jeszcze samo nie siedzi, więc tym bardziej... :zawstydzona/y:
Ale myślę, że u Ciebie po prostu potrzeba więcej prób :tak: w końcu się Natalka nauczy :tak:

Do góry