reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersia a powrot miesiaczki

U mnie wróciła po 4 miesiącach od porodu.
Karmie wyłącznie piersia (wówczas karmiłam ;)), bez dopajania, cyc na kazdy płacz, w nocy ze 3 razy jedzonko i do tego jestem szczupła i w ciązy też więc nie było co gubić. Nie ma reguły, choć żal mi życia bez podpasek i tamponów.... :mad:

reklama
przyznaje ci racje. zal zycia bez podpasek..... ja chce drugiego dzidziusia(nie dlatego ze nie bede meczyc sie raz w mc) ale to mile ze z brzuchem i zaraz po porodzie nie trzeba sie przejmowac takimi damskimi sprawami:DDD

Ja właśnie dostałam jakieś plamienia. Strasznie sie wystraszyłam, bo synek na 4 m-ce i ciągle karmie tylko i wyłącznie piersią, bez dopajania. Ale poczytałam post i już sie uspokoiłam...jednak trochę żal, bo przyzwyczaiłam się.
Cóż, trzeba sie udać do sklepu ;)

Ja dostałam 5 m-cy i 2 dni po porodzie. Szczerze mówiąc liczyłam na dłuższy okres bezmiesiączkowy

urodziłam niecałe 10 tyg temu i wczoraj dostałam bardzo skąpego krwawienia z dużą ilością śluzu, dzisiaj właściwie się skończyła, czy mam to traktować jak okres? karmię cały czas piersią, nic mnie nie boli, a przed ciążą miałam bardzo obfite i długie (8 dni) krwawienia... trzeba teraz uważać żeby rodzeństwa nie narobić za wcześnie młodemu...

Ja urodziłam 13 marca i dostałam teraz czyli niecałe 7 tygodni po porodzie.Karmię wyłącznie piersią.@ zjawiła sie niespodziewanie,wcale mnie nie bolał brzuch.Ale za to jest baaardzo obfita :(

reklama
Witam ja mam pytanie czy po urodzeniu macie mniej bolesne@? Chodzi mi po cc bo ja miałam cc, jeszcze nie mam okresu ale chciałabym wiedzieć bo przed ciążą miałam strasznie bolesne@
Pozdrowionka

Do góry