reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersia a powrot miesiaczki

u mnie wróciła @ półtora miesiąca po porodzie a karmię tylko piersią,nic jej nie zapowiadało,była bezbolesna(o dziwo)i trwała ze 3 dni :)

reklama
Hmmmm,moja laba też sie skończyła - 2miesiące po porodzie, tez karmie piersią cały czas!!!!też by mi odpowiadała taka 3dniowa, a tu juz prawie tydzień - i jeszcze nie koniec :( :( :(

Ja rowniez caly czas karmie piersia a miesiaczka wrocila mi juz po pologu dokladnie w 7 tygodniu i caly czas mam regularnie- nie mialam zadnej laby. Natomiast przyjmuje co 3 miesiace zastrzyk antykoncepcyny depro provera bo narazie nie planujemy kalejnego potomstwa i musze przyznac ze krwawienie jest sladowe i trwa bardzo krotko wiec nie narzekam.

ja dostałam @ niecałe 2 miesiace po porodzie, a karmię cały czas piersią. @ trwa u mnie8-9 dni i jest bardzo obfita przez 2-3.
dla mnie to straszne, bo przed porodem nie miałam prawie wogóle krwawienia i @ trwała max 2 dni :mad: ale to było chyba wynikiem zaburzeń hormonalnych, więc już lepiej mieć wszystko w normie i przemęczyć się. brzuch prawie mnie nie boli , a kiedyś to bywało tragicznie ::)

Witam ja dostalam 2 tygodnie po skonczonym pologu. Przeczytalam pare wypowiedzi i myslalam ze juz ze mna cos nie tak ze tak szybko dostalam miesiaczke, druga dostalam juz po 28 dniach a za to 3 po rownych 40 dniach. Ale co tam ciesze sie ze ja mam bynajmniej wiem ze narazie bedzie nas troje :):)

Ja jestem prawie 10 mies. po porodzie i też niemam jeszcze miesiączki. Bardzo się tym martwiłam ale po przeczytaniu waszych wypowiedzi już mi lepiej!!! :D

Monika

reklama
Do góry