reklama
Ja rowniez caly czas karmie piersia a miesiaczka wrocila mi juz po pologu dokladnie w 7 tygodniu i caly czas mam regularnie- nie mialam zadnej laby. Natomiast przyjmuje co 3 miesiace zastrzyk antykoncepcyny depro provera bo narazie nie planujemy kalejnego potomstwa i musze przyznac ze krwawienie jest sladowe i trwa bardzo krotko wiec nie narzekam.
ja dostałam @ niecałe 2 miesiace po porodzie, a karmię cały czas piersią. @ trwa u mnie8-9 dni i jest bardzo obfita przez 2-3.
dla mnie to straszne, bo przed porodem nie miałam prawie wogóle krwawienia i @ trwała max 2 dni ale to było chyba wynikiem zaburzeń hormonalnych, więc już lepiej mieć wszystko w normie i przemęczyć się. brzuch prawie mnie nie boli , a kiedyś to bywało tragicznie :
dla mnie to straszne, bo przed porodem nie miałam prawie wogóle krwawienia i @ trwała max 2 dni ale to było chyba wynikiem zaburzeń hormonalnych, więc już lepiej mieć wszystko w normie i przemęczyć się. brzuch prawie mnie nie boli , a kiedyś to bywało tragicznie :
Witam ja dostalam 2 tygodnie po skonczonym pologu. Przeczytalam pare wypowiedzi i myslalam ze juz ze mna cos nie tak ze tak szybko dostalam miesiaczke, druga dostalam juz po 28 dniach a za to 3 po rownych 40 dniach. Ale co tam ciesze sie ze ja mam bynajmniej wiem ze narazie bedzie nas troje
Mycha1
Fanka BB :)
Ja jestem prawie 10 mies. po porodzie i też niemam jeszcze miesiączki. Bardzo się tym martwiłam ale po przeczytaniu waszych wypowiedzi już mi lepiej!!!
Monika
Monika
M
mamaNuna
Gość
Szymcio nadal ssie pierś. To już prawie 8 miesięcy po porodzie.
@ jeszcze nie wróciła!!
@ jeszcze nie wróciła!!
reklama