DZIEWCZĘTA jaka kasze jaglana podajecie?moze byc taka zwykla ze sklepu? cos takiego Kasza jaglana(proso łuszczone) eko 500g (1187828270) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
M
myszowata
Gość
mam zwykłą jaglaną
ja tez mam z holle
wydaje mi sie ze tamta zwykla jaglana tez moze byc, ale ja jej nie chcialam ze względu na czas gotowania, na opakowaninu od zwyklej kaszski jaglanej wszedzie pisalo 20 minut gotowac, a tą holle wsypuje do wody w 50 stopniach i juz jest, mninej wiecej tak jak kleik sie ją robi
wydaje mi sie ze tamta zwykla jaglana tez moze byc, ale ja jej nie chcialam ze względu na czas gotowania, na opakowaninu od zwyklej kaszski jaglanej wszedzie pisalo 20 minut gotowac, a tą holle wsypuje do wody w 50 stopniach i juz jest, mninej wiecej tak jak kleik sie ją robi
dzisiaj na sniadanie byla jaglana z ugotowanym jablkiem....zjadl wszystko
omam tylko problem, bo jak robie kaszki na moim mleku to konsystencja szybko sie zmienia, podobno to od tlustosci maminego mleka, no i na sam koniec jedzenia zostaje tylko bardzo wodnista kaszka, i tego Redan za bardzo nie zje...
omam tylko problem, bo jak robie kaszki na moim mleku to konsystencja szybko sie zmienia, podobno to od tlustosci maminego mleka, no i na sam koniec jedzenia zostaje tylko bardzo wodnista kaszka, i tego Redan za bardzo nie zje...
ionka
Fanka BB :)
dzisiaj na sniadanie byla jaglana z ugotowanym jablkiem....zjadl wszystko
kochana, na mm jest to samo, przynajmniej u nas. pod koniec jedzenia kaszka jest bardzo wodnista.
Kup np kaszkę manną, ugotuj i dodaj pół łyżeczki do jakiegoś dania. Chociaż nie wiem, czy na piersi też jest na początek pół łyżeczki...Troszkę was podczytałam i jestem troszkę w tyle... mimo że moja je juz miesiąc rózne amciu - jabłuszko, gruszka, śliwka, banan, brokuł, ziemniak, marchewa, dynia to jeszcze nic a nic z manna kaszką... i nie wiem jak zacząc. Pomóżcie.....a dodam że malucha jest na cyśku !
Sylwia SW też mam taki problem...od miesiąca daje dania co ty-oprócz brokułów jadła wszytko co twoje dziecię ale glutenu niet i chce za tydzien wprowadzic i nie mam pojecia jak
Fiołkowa zwykłą kasza manną czy jakaś kaszka np bananowa czy jak
nie mam pojecia
nie mam pojecia
dziewczyny ja karmie piersią i wczoraj pierwszy raz podałam gluten. Ponieważ mój ancymon jest dosyc absorbujący, a druga córcia nie lepsza, to nie mam czasu na gotowanie zwykłej manny. kupiłam z bobovity kaszkę ryżowo-pszenną z jabłkami i gruszkami bez mleka. Na opakowaniu tej kaszki jest napisane, żeby podawać 1-1,5 łyżki stołowej tej kaszki do deseru lub zupki jarzynowej. Ja tak zrobiłam i Lilce smakuje. Spróbujcie.Sylwia SW też mam taki problem...od miesiąca daje dania co ty-oprócz brokułów jadła wszytko co twoje dziecię ale glutenu niet i chce za tydzien wprowadzic i nie mam pojecia jak
nie mam pojecia
reklama
magmadzia
Fanka BB :)
Ja już prawie miesiąc daje gluten. Ściągam codziennie około 120 ml mleka i do tego dosypuje dwie łyżeczki mlecznej kaszki manny bobovita no i Basia wcina to po kąpieli a potem oczywiście jeszcze do mamusi do cycusia:-)
Podziel się: