reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie i przepisy maluszków

dzis juz mu poszlo duzo lepiej :) wiekszosc byla w buzi. pod koniec to juz sam sie domagal. a sok gruszkowy dalej dobrze wchodzi, jak chcialam mu zabrac butle bo juz sporo wypil to krzyk byl, wiec oddalam, a jak sie skonczylo to dalej byl placz ;)
z tym jedzeniem lyzeczka to chyba po prostu nie wiedzial ze trzeba buzie otwierac i jezyk inaczej ukladac niz do ssania :) jutro dam marchewkowa z ryzem

reklama
dziewczyny a to jest gdzies okreslone ze powinno sie zaczynac stale jedzonko od marchewki a nie np od jablka czy ziemniaka czy samemu mozna sobie okreslic co wpierw z tych dozwolonych warzyw podac dziecku

u mnie kolejność:
marchewka, jabłko, ziemniak, dynia, pasternak, gruszka, śliwka suszona.
no i na razie tyle z jadłospisu ;) zmieniam tylko konfiguracje ;)
myslę, że niedługo spróbuję słodkiego ziemniaka (pyszny jest) i odrobinke jagód. a potem polecimy z brokułem ;)

Hejka! Powróciłam do Was:) Obroniłam się i jestem panią mgr:D Więc moge bez reszty oddac się Wam na BB;P Ja karmię piersią ale jeszcze nic nie wprowadzałam nowego.. nie wiem kiedy zacząc:)

Hejka! Powróciłam do Was:) Obroniłam się i jestem panią mgr:D Więc moge bez reszty oddac się Wam na BB;P Ja karmię piersią ale jeszcze nic nie wprowadzałam nowego.. nie wiem kiedy zacząc:)

gratuluję pani magister!!! :D
jak piersia tylko, to pewnie po 5 miesiącu? :) albo nawet po 6 ;)

Agniesiak ale Ci dobrze !!!!! Gratuluje:) Ja męczę moja prace grrrrrr ale studia juz skonczylam hehe

Dziewczyny piszecie o tych soczkach. Podajecie te z Bobofrut(czy jak to sie nazywa) z wodą? ;)))

reklama
ja podaje takie gotowe soczki z hippa a czasem marchewke taką robioną z marchewki z ogrodka, na początku nie rozcienczalam a teraz jak podaje te kupne to rozcienczam tak srednio pol na pol z wodą, a jak podaje marchewke robioną z marchewki wlasnej to wtedy dodaje soczku jablkowego hippa i juz nie rozcienczam

Do góry