u mnie soczek marchewkowy to była tragedia, Pola pluła dalej niż widziała a teraz od kiedy kupuję nie ten taki bardzo gęsty tylko znalazłam taki z bobo fruta nie bardzo gęsty to jakbym jej dała to cała butle by wypiła. a na ppoczątku jak dostaje nowy smak soczku to się krzywi ale później już jest w porządku, jedyny sok jaki nie podszedł to jabłko-malina. co jest dziwne bo herbatki z maliną tak, deserki też a ten sok jest ble :-)dzieki dzieki)))
a jak dawałyscie soczki to odrazu wam wypijały czy grymasily na początku?? bo soczek marchwiowy to tak sobie też![]()
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
dostałam paczkę z nutrici
)))
mam kaszke bananową, herbatke jabłko melisa, marchewka z ryzem i bebiko2 mleczko
mam kaszke bananową, herbatke jabłko melisa, marchewka z ryzem i bebiko2 mleczko
frotka 74
Fanka BB :)
Witajcie
u nas soczki z marchewki były be na poczatku. Dałam kilka razy pół soczku i pół mleka zmieszane to piła. Póżniej zmniejszyłam ilość mleka i dziecko przyswoiło smak marchewki.Podobnie z zupkami które pluła.Dawałam kilka razy na łyżeczce żeby się nauczyła jeść.Ponieważ pluła dawałam rozrzedzone mlekiem .Na dzień dzisiejszy je wszystko co podaję łyzeczką a soczki ostatnio bobofruty.
Wczoraj byliśmy poogladac zestawy obiadowe z porcelany ,bo chce kupić cos na przyjecia .Kupiłam tylko tarkę szklaną i dziś dziecku dałam samego startego banana
Wczoraj byliśmy poogladac zestawy obiadowe z porcelany ,bo chce kupić cos na przyjecia .Kupiłam tylko tarkę szklaną i dziś dziecku dałam samego startego banana
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
no denerwowal sie ale wypil z 60ml soczku
)) reszta pozniej 
M
myszowata
Gość
marcheweczka była jedzona chętnie a jabłko nie i tak zostało:-) po tej paczce z nutrici pewnie niebawem dostaniesz drugą,mi dziś przyszła a w niej produkty bebilon:mleko następne,kaszka, śliniak,poradnikdzieki dzieki)))
a jak dawałyscie soczki to odrazu wam wypijały czy grymasily na początku?? bo soczek marchwiowy to tak sobie też![]()
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
moge komus dac to bebiko bo ja nie uzyje 
ionka
moja samej marchweki na pewno nie zje ;-)
dziś była rybka na obiad, na dodatek z pomidorami, więc teraz będzie obserwacja ;-) mam nadzieję, ze nie ma alergii.
no i wg słoików po 6tym miesiącu można dawać jogurt... nawet kupiłam taki Hippa.
dziś była rybka na obiad, na dodatek z pomidorami, więc teraz będzie obserwacja ;-) mam nadzieję, ze nie ma alergii.
no i wg słoików po 6tym miesiącu można dawać jogurt... nawet kupiłam taki Hippa.
Y
yra245
Gość
u nas sama marchewka ok ale powoduje twardsze kupki więc odpuszczam, ogólnie mały wcina wszystkooo doszczętnie wszystko
frotka 74
A jabłko rozlużnia. Spróbuj jabłko z marchewkąu nas sama marchewka ok ale powoduje twardsze kupki więc odpuszczam, ogólnie mały wcina wszystkooo doszczętnie wszystko
reklama
asia2702
u nas sama marchewka ok ale powoduje twardsze kupki więc odpuszczam, ogólnie mały wcina wszystkooo doszczętnie wszystko
My kilka dni pod rząd jedliśmy obiadki z Gerbera warzywa - mięso i akurat każdy był z marchewką. Dwa dni nie było kupki, więc teraz odpuszczam przez kilka dni marchewkę. Jemy teraz obiadki z Hippa bez marchewki. Mój też zjada wszystko
Podziel się: