reklama
Fenix83
Fanka BB :)
popieram,chociaż ja daje gluten w psotaci kaszki mannej do obiadku.Jakich firm dajecie soczki?? My nakupowalismy Gerbra a wydają mi sie kwaśne jak cholera ...ciekawa jestem czy inne tez takie są?!
A pomysl wprowadzenia glutenu w postaci ciasteczek podoba mi sie![]()
dziewczyny ja myslalam ze trzeba dawac po pol lyzeczki codziennie.
to jak to w koncu z glutenem jest??
asia2702
Mój soczków nie lubi za bardzo. Jedynie bananowy pije chętnie, bo ogólnie banan mu smakuje. Oczywiście soczek rozcieńczony z wodą. No i herbatki też mi nie chce ostatnio pić. Jedynie ziołowa jako tako, pozostałe czyli jabłko z melisą i malinowa z dziką różą są blee.
frotka 74
U nas kasza manna dwa razy w tygodniu do mleka m. Soczki nektarowe lubimy i te bobo fruty march-jabłko.Muszę z maliną poszukać.
w rossmanie kupiłam jabłko-malinaU nas kasza manna dwa razy w tygodniu do mleka m. Soczki nektarowe lubimy i te bobo fruty march-jabłko.Muszę z maliną poszukać.
frotka 74
Dzięki
Dzisiaj niunia próbowała ziemniaczka ze szpinakiem ale był bee. Najbardziej do tej pory smakował jej brokuł i owocki.
Jejku ile Wasze dzieci juz jedza.
Moja to nadal praktycznie tylko na piersi. Ona obiadkami pluje, kasza tez pluje, sokow nie daje tylko pije herbatki ale tez bardzo mało. Zrobilam jej przerwe tygodniowa od obiadków i zaczniemy na nowo próby jedzenia.
No ale Magdalena na ostatnim szczepieniu wazyla 8200 wiec raczej na niedojedzona nie wyglada
Ja mam wogole taka jakas akcje ze ona jest jeszcze taka malutka
Moja to nadal praktycznie tylko na piersi. Ona obiadkami pluje, kasza tez pluje, sokow nie daje tylko pije herbatki ale tez bardzo mało. Zrobilam jej przerwe tygodniowa od obiadków i zaczniemy na nowo próby jedzenia.
No ale Magdalena na ostatnim szczepieniu wazyla 8200 wiec raczej na niedojedzona nie wyglada
Ja mam wogole taka jakas akcje ze ona jest jeszcze taka malutka
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Eee tam, mój jeszcze w ogóle nic nie próbował poza cycemJejku ile Wasze dzieci juz jedza.
Ja mam wogole taka jakas akcje ze ona jest jeszcze taka malutka![]()
Podziel się: