reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

reklama
ale niesympatycznie się tu zrobiło.:-(..ja się nie wtrącam. My mamy przymusową przerwę ale jesli pisze na słoiczku że od 4 miecha to pewnie bede to podawać. Z resztą ja wszystko będe konsultować z pediatrą. Teraz mozemy podaać soczki o róznych smakach. A dopiero później słoiczki. Mamy świetną lekarkę i ufam jej :-)

Wiesz co ja nie chcialam ,zadnej burzy rozdmuchiwac,ale wkurzylo mnie jej zachowanie bardzo.Tymbardziej,ze kilka tygodni temu miala diametralnie inne zdanie, i wytykała mi ,ze ja jestem jakas wyrodna i wszystko wiedząca a teraz sama tak robila.DO tego zachowala sie jak dzieciak.W tym wpisie ktorym zkasowala szczegolnie to pokazala.

Edit. A moj mały zjadł dzisiaj deserek jablko brzoskwinka pol sloiczka zniknęło w 3 min.Chcial wiecej ale nie dalam.

Ostatnia edycja:
Wiesz co ja nie chcialam ,zadnej burzy rozdmuchiwac,ale wkurzylo mnie jej zachowanie bardzo.Tymbardziej,ze kilka tygodni temu miala diametralnie inne zdanie, i wytykała mi ,ze ja jestem jakas wyrodna i wszystko wiedząca a teraz sama tak robila.DO tego zachowala sie jak dzieciak.W tym wpisie ktorym zkasowala szczegolnie to pokazala.
kurcze a ja wlazlam na forum, jak juz byly kropki, takze nawet nie wiem co tam bylo napisane.

Mazia-zachowałam się jak dzieciak bo kazałam ci czepić się tramwaja?To może miałam dosadniej napisać?Forum jest do wyrażania opinii owszem ale nie do robienia nagonek.Co nie którym proponuje nauczyć się czytać ze zrozumieniem posty a nie wychwytywać to co chcą.Ja się nie obrażam tylko jak mi towarzystwo przestaje odpowiadać to je zmieniam.Tak poza tym nawet jakbym zmieniła zdanie to co?Tylko krowa nie zmienia poglądów.

reklama
Do góry