Ja z M.postanowiłam tak w związku z tym, że mleka Gerber mamy zapas bo kupiliśmy karton u M. w hurtowni i to poprostu będziemy dawać na zmianę to i Bebiko. Wydaje mi się że wycofaliby je już jak by szkodziło. a Franko wdał się pewnie w tatę i nie będzie gruby nigdy.
reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
polka_84 ogladalam galerie i rzucilo mi sie w oczy ze szczuplego masz meza:-), szkoda ze twarzy nie widac;-)
a powaznie to co do mleka mysle tak jak ty
a powaznie to co do mleka mysle tak jak ty
M
myszowata
Gość
Wiecie co moje dziecko kocha wręcz serki i jogurty - zjada na raz dwa i to w tempie błyskawicy. Sądzę, że gdybym dała mu trzeci to też by zjadł. Zauważyłam jednak, że od kiedy tak je zajada to częściej ulewa - co okazuję się może być przyczyną zakwaszaczy obecnych w tych smakołykach, więc postanowiłam dawać mu je co drugi dzień. Ponoć mogą też powodować zgagę...eh...muszę mu teraz wymyślić coś innego mlecznego na te "bezserkowe dni"
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ramari
Polka Przemek je bebiko i dobrze je toleruje. Myślałam, żeby przejść na bibilon, ale nie wiem czy zmieniac... A ile Franuś waży?
k_aralajna
nesiaa sa kaszki zdrowy brzuszek nestle na mleko modyfikowane
Zdrowy brzuszek - nowe wyjątkowe kaszki Nestlé � Wiadomości � Gieldaspozywcza.pl
ja je daje wieczorem
nie spotkalam sie za to z kaszka kukurydziana tylko z kleikiem ale nie wiem czy to dobre...
jest jeszcze sinlac tylko ze jest drogi
Zdrowy brzuszek - nowe wyjątkowe kaszki Nestlé � Wiadomości � Gieldaspozywcza.pl
ja je daje wieczorem
nie spotkalam sie za to z kaszka kukurydziana tylko z kleikiem ale nie wiem czy to dobre...
jest jeszcze sinlac tylko ze jest drogi
ionka
myszowata, ja daje naprzemiennie mm, jogurt, budyń, albo kanapkę z serkiem topionym :-)
ostatnio hitem jest kanapka z dżemem ;-) no ale to nie mleczne.
jak podrośnie można dać kakao, też mleczne.
nesiaa, pisałam już, ale będę się powtarzać ;-) my ryżowych czy kukurydzianych kaszek wcale nie jemy. Ol dostaje orkiszową i jaglaną, czasem mannę, czasem kuskus.
zastanawiam się nad gryczana na obiad...
ostatnio hitem jest kanapka z dżemem ;-) no ale to nie mleczne.
jak podrośnie można dać kakao, też mleczne.
nesiaa, pisałam już, ale będę się powtarzać ;-) my ryżowych czy kukurydzianych kaszek wcale nie jemy. Ol dostaje orkiszową i jaglaną, czasem mannę, czasem kuskus.
zastanawiam się nad gryczana na obiad...
ramari
nesia ja może nie o kaszce ale o czym co urozmaici diete i jest na mleku :-)
Wczoraj pierwszy raz dałam małemu buduń śmietankowy na krowim mleku 2%. W jakimś programie słyszałam, że krowie można stopniowio wprowadzać po pierwszym półroczu życia malucha. Zajadał się, aż mu się uszy trzęsły Narazie niepokojących objawów brak więc pewnie będziemy powtarzać.
Wczoraj pierwszy raz dałam małemu buduń śmietankowy na krowim mleku 2%. W jakimś programie słyszałam, że krowie można stopniowio wprowadzać po pierwszym półroczu życia malucha. Zajadał się, aż mu się uszy trzęsły Narazie niepokojących objawów brak więc pewnie będziemy powtarzać.
M
myszowata
Gość
ionka Mały lubi kanapki z topionym, ale zawsze przy którymś kęsie zaczyna się dławić i jest rzyg... ZAWASZE!...eh
reklama
Podziel się: