reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

dronka, ryż zatwardza :-) moja ryżowych w ogóle nie dostaje, sporadycznie ryż na obiad. banany tez zatwardzają. no ale u nas banan musi być, bo ianczej jedzenie jest niezjadliwe ;-)
jaglana podobno najwartościowsza. u nas po jaglanej od razu wielka kupa ;-)

reklama
dronka, ryż zatwardza :-) moja ryżowych w ogóle nie dostaje, sporadycznie ryż na obiad. banany tez zatwardzają. no ale u nas banan musi być, bo ianczej jedzenie jest niezjadliwe ;-)
jaglana podobno najwartościowsza. u nas po jaglanej od razu wielka kupa ;-)
u mnie po platkach owsianych jest zaraz kupa.. no moze nie od razu, ale po 3 godzinach :-)

w koncu Redan je!!!dzisiaj na obiad to nawet dwa sloiki 200g wpalaszowal!!!!:szok: i kaszka tez juz na luzie zje....ale juz widze, ze po tych 4 dniach nie jedzenia schudl biedaczek....
u nas tylko holle, wszystkie inne kaszki w sklepie sa mleczne, wiec odpada, od razu wysypka wyskakuje, a w pl sklepie nie moge dostac jakiejs bezmlecznej....

no u nas tez holle. i kupa natychmias po lub w trakcie ;-)
mam też 3 rodzaje kaszek mlecznych, ale to dopiero fuuuj, takie sztuczne, że masakra.

teraz Ol siedzi na podłodze, dostała miseczke suchych cheeriosów (tych niesłodkich, bez miodu) i wyjada je prosto z podłogi ;-)

Czy ja dobrze przeczytalam ze kaszka ryżowa powoduje zatwardzenia:szok: To juz wiem ską kupki jak głaz u małej:sorry2: bo ona przoduje wśród menu!! to musze poszukac tej orkiszowej i jaglanej...a jaka najlepsza na trawienie?? mamy te 8 zbóz i sinlac ale to byly dodatki do mannej i ryzowej:dry:głupieje:eek:

my właśnie jemy kaszki nestle zdrowy brzuszek 8 zbóż i druga ze śliwką.

kupilam dzis platki jeczmienne blyskawiczne i jutro zamierzam podac, ciekawe jak zasmakuja...
u mnie kaszki ida wszystkie, ale tez wolalbym tych sztucznosci nie dawac
holle to jeszcze nie widzialam

pawel dzis ucztowal az milo, kaszanka, kisiel truskawkowy, chlebek z wisniowym dzemem, na koniec butla kaszki do konca wypita, zarlok!!:-D

kupilam dzis platki jeczmienne blyskawiczne i jutro zamierzam podac, ciekawe jak zasmakuja...
u mnie kaszki ida wszystkie, ale tez wolalbym tych sztucznosci nie dawac
holle to jeszcze nie widzialam

pawel dzis ucztowal az milo, kaszanka, kisiel truskawkowy, chlebek z wisniowym dzemem, na koniec butla kaszki do konca wypita, zarlok!!:-D
kochana tylko sie cieszyc, lepiej jak je, niz by nie chcial :-)
moze zima dzieci pogonila do jedzenia, bo ja tez nie mam co narzekac:-)

reklama
A my dziś kupiliśmy kaszke bobovity z sokiem :) brzoskwiniową i malinową. Druga smakowała bardzo bardzo. My bez tych kaszek nie moglibyśmy żyć.

Do góry