reklama
Y
yra245
Gość
my mamy chyba z 5 rodzajów, mleczno-ryżowe, i ryżowo-kukurydziane różne smaki. i 7 zbóż.
moniSkaBe
Fanka BB :)
no wlasnie, tylko co...a moze to nie skaza tylko cos innego?? tylko co??
jutro sprobuje smietany....
lurcze.. ile to kasy...my mamy chyba z 5 rodzajów, mleczno-ryżowe, i ryżowo-kukurydziane różne smaki. i 7 zbóż.
ja kupilam platki owsiane i kaszke manna i na przemian daje Pawelkowi a to z bananem, a to z jablkiem itp. Zbankrutowalabym na te kaszki.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja kupuję ostatnio kaszki Nestle w kartonikach, ale nie te zdrowy brzuszek, tylko mleczne. One są bez cukru
peperka
ionka: u mnie tez jest be non stop, rano potrafi zjesc 2 lyzki kaszy i dziekuje, dopiero za godzine czy poltorej jak idzie na drzemke to mleko laskawie wypije albo i nie.
ale jak dawalam mu ostatnio kaszke hipp w sloiku to wszystko zjadl, no ale tego tu mu kupowac nie bede bo to ponad 4 zl jeden sloik! sprobuje dawac mu ktoras z kasz zbozowych nestle z normalnymi owocami, moze mu posmakuje.. z obiadem tez nie lepiej bywa.
ale jak dawalam mu ostatnio kaszke hipp w sloiku to wszystko zjadl, no ale tego tu mu kupowac nie bede bo to ponad 4 zl jeden sloik! sprobuje dawac mu ktoras z kasz zbozowych nestle z normalnymi owocami, moze mu posmakuje.. z obiadem tez nie lepiej bywa.
M
myszowata
Gość
my mamy dwie kaszki ryżowe nestle bezmleczne (owoce leśne i banan) i 4 mleczne z hipp - dziwne te kaszki bo zawsze na dnie opakowanie tak łyżka czy dwie zostaje i jest to ilość już nie do wykorzystania, chyba, że kupię drugą taką samą i połączę, a drogie te kaszki - u nas są dostępne w jednym tylko sklepie i są po 10,50zł
reklama
k_aralajna
myszowata ja jak mi zostaje to lacze rozne smaki i rozne kaszki
Podziel się: