reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

ajentka ja dałam hippa reakcji skórnej nie było, ale kupka to był "dziwna" - nie wiem czy świadczy to nietolerancji

A mój Franek lizał dziś całe jabłko obrane ze skórki i tak śmiesznie mrużył oczka przy tym:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
u nas problem... już drugi tydzień jak młody ma wysypke...taka plamiastą - na brzuchu, plecach, rekach i nóżkach...na buźce nie ma więc sie zastanawiam od czego?... obstawialam rybę ale uczulenie wyszło 3dni po jej zjedzeniu wiec nie wiem czy to to.

czy moze to byc proszek do prania albo plyn do kąpieli (przez kilka dni kapałam małego w Johnsonie)? :sorry: - pytam bo nie wiem czy uczulenie na chemie objawia się plamiście :eek:

tzn serki takie na mm? czy na krowim?
przez ta alergie mojego dziecka wypadlam z rytmu odnosnie nowosci.

no serki topione Krówka Śmieszka ;-) jogurty na pełnym mleku, daję tutejsze Glenisk się nazywają. i serki homo z tej firmy też.
dziś Ol dostała prawdziwe truskawki (tzn nie ze słoika) z bananem i wcinała az miło :-)
jutro dam mango- słoikowe lubi, zobaczymy jak zje prawdziwe ;-)

na razie uczulenie miała po brzoskwiniach i chyba ostatnio po pomidorach- co jest dziwne, bo wcześniej jadła i było ok...

ja jeszcze nie dawałam Frankowi serków ani topionych ani homogenizowanych, żółtego też nie (poza tym co jest w słoikach), ale jeszcze troszkę i coś popróbujemy, no a mama mi wczoraj mówiła, że jak w tv pokazywali tego 8-miesięcznego chłopca po przeszczepie serca to on wcinał serek danio.....

Witajcie
nocka zarwana wstawałam z 10 razy a teraz Niko swiruje z dziadkiem i tata :-)
Cos mu sie sniło bo tak żalosnie plakał :( Wzielam go do łózka przytulilam i spał :-) jestem niewyspana i pije kawe
pada za oknem. Musimy znowu do salonu jechac radio i swiatla nie działaja. Ja nie wiem kto tam pracuje :/ i tak sie ciagnie 3 lata. Nie mozna jechac nad morze bo w trasie staje.

monia co do Pawełka to jak to jest ze pił pił bebiko długo i nagle mu cos wyskoczylo. Dziwna ta alergia.

reklama
Ja daje jogurt danona albo zott.Mieszam mu z bananem czy kiwi i wcina az sie uszy trzesą.A Twarozek to poltlusty kupuje.Serki topione z sertopu bo sa na prawde dobre wytwarzane nie daleko mnie i wiem ze sa dobre.A i raz wcinal tez serek Turek.I Serek wiejscki ale nie smakuje.Dzisiaj dostanie serek homegenizowany ale nie pamietam co to za firma ale byl stosunkowo drogi bo 2.5.

Do góry