Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja tam pewie dam jak sie nauczy gryzc hi hi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj kobitki mam mały problem z moim dzieciakiem. jak zjadała ładnie tak od paru dni jest totalna klapa butli z mlekiem nie jestem w stanie jej wcisnąć - zamyka buziaka, macha raczkami i kaplica. wszystko łyżeczką . niby fajnie ale tą łyżeczką to tylko kilka kęsów i koniec to samo co z butlą. mleka nie je już wcale, tyle co łyżeczką kaszki lub jogurtu. zupki nie potrafi zjeść całego małego słoiczka. to samo jest z owocami. kurcze nie wiem czy to ten ząb co wyszedł nam czy nastąpiła zmiana w jedzeniu. nie wiem co mam jej już podawać aby zjadła mam strasznego doła z tego powodu
Ionka a te brokuly i lososie to gdzie kupujesz? Bo ja mam jobla na punkcie ekologicznych, a u nas chyba ciezko o takie.... Bo tym organicznym to raczej nie ufam. Tzn. kupuje dla nas, ale dziecku bym nie dala... I kolo sie zamyka i podaje sloiczki, choc dzis do M mowilam, ze chcialabym gotowac Alkowi...