reklama
Miało ale nie za każdym razem. Zdarzało sie, ze jak było właśnie takie gęste to dodawałam wody i było w porządku. Mój Franek zajadał sie tym szpinakiemDziewczyny, które dawały ziemniaczki ze szpinakiem z Bobovity: czy u Was też to miało taką gęstą, aż galaretkowatą konsystencję? Bo nie wiem, czy to ma takie być, czy się jakoś popsuło![]()
Dzisiaj podałam mu pierwszy raz pół żółtka. Zmieszałam z marchewką z ziemniaczkami Hipp-a. Smakowało. Teraz tylko czekam czy nie uczuli.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Niko wrabal 1,5 sloika zupki juhu
Kuba dostał pół malutkiej łyżeczki i szkoda, że nie widziałyście jego minyPopłakałam się ze śmiechu, tak się wykrzywiał
Wyrodna matka ze mnie
Szpinak idzie do kosza, nawet ja tego nie zjem.
oj moj tez tego nie cierpi, raz robilam mu sama bo szpinak mialam od mamy z ogrodka i to mi nawet dobre wyszlo bo mnie nawet smakowalo, ale to ze sloiczka to obrzydliwe podziwiam te dzieci ktore sie tym zajadają
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
widzialam kaszke nestle brokułową ale musi byc ochydna
asia2702
Fanka BB :)
Ja dzisiaj debiutuję w roli kucharki dla mojego syna. Wczoraj kupiłam od sąsiada podobno ekologiczne warzywa. Od innego sąsiada mam dostać ziemniaki tylko na naturalnym nawozie. Może dostanę też od teściów jakieś zapasy, szczególnie zależy mi na ekologicznym mięsie. Dzisiaj dodam takie ze słoika Gerbera.
Y
yra245
Gość
dziewczyny a mam pytanie co do marmolady jabłkowej takiej domowej? można? a kompoty? np. jabłkowy? wiadomo teściowa robi z własnego drzewa, bez żadnych dodatków nic,
reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
yra ja dałam małej taki kompot, jabłka mamy z działki nie pryskane, ale musiałam go troszeczkę posłodzić bo był kwaśny, bardzo jej smakował, planuję jeszcze zrobić mus z jabłek.
Podziel się: