reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

Marciaa my ostsnie 3 dni jadłyśmy dynie z ziemnikami....popieram fujjj-ale małej smakowało. Dziś dostała szpinak z ziemniakami i prosiła o wiecej a dostala tylko 2 łyżeczki bo to nowośc!! ale było nawet naewet zjadliwe jak na mnie :)

reklama
moje dziecie nie ma na nic smaka je bo je...jutro dokoncze ten słoik i sama ugotuje pyrę...bo cos mi sie wydaje ze w słoiczkach bu nie podchodzi...
zostały brokuły, sszpinak jarzynowa bleeeeeeeee
w ogole niezłe paskudzto te słoiczki ..no poza owockami :)

myśmy dziś nowość wprowadziły kolejną: jagody- zobaczymy jaka reakcja będzie. ale małej smakowało a też dostała tylko dwie łyżki. a jaka czarna była na ryjku :)

Dziewczyny a dawałyscie deserki z dziką roza?? bo ja mam z bobovity i gerbera ale jakos sie cykam:/ a te brokuly jakiej firmy sa?? bo musimy jeszcze wprowadzic je i zupke jarzynowa i chyba wszystko na ten etap zaliczylysmy i zero alergii:) a dzis dokonczylysmy owoce lesne z bananem-ale to akurat bez zachwytu;-)

dronka ja też dawałam dziką różę i nic się nie działo wg książki "zdrowy start" to delikatny owoc i można go podawać po 4 miesiącu, a brokuły mieliśmy gerbera

reklama
a ja chyba jakas dziwna jestem.Bo nie zwazam na nowosci.Moj je wszystko i od razu pol sloiczka albo caly.Zalezy ile chce.Nie mamy na nic uczulenia.

Dziisaj zrobilam mu kaszke jaglana z deserkiem.Smakowalo.A kasze robilam taka zwyklą z sante za 2zl.Gotowalo sie jakies 10 min.Ale kolezanka jedzie do niemiec i kupi mi 2 jaglane z babydreama za 1.45 euro.Zobaczymy jak bedzie.

W ogole zaczelismy juz miecho.I indyk jest super caly sloik naraz poszedl.A znow cielecina nie za bardzo bo tylko pol sloika i tak sobie to jadl.

Yra mojemu smakowalo.Z tym,ze my musimy na razie ograniczyc gluten.Bo za duzo dawke naraz dostal jakies 3 lyzki stolowe mi naraz zjadla(ON KOCHA MANNE).I byly biegunki wiec na razie jest lyzeczka dziennie przez miesiac,a potem 2.

Ostatnia edycja:
Do góry