reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

reklama
U nas gluten też codziennie.Kupiłam błyskawiczną 400g z kupca, gotuje 2 minutki. W zapasach miałam słoiczek jabłuszko z kaszą manną ale Milenka woli z zupami. Wogóle deserków nie bardzo chce jeść. Dzisiaj zjadła cały słoiczek kremu dyniowego z żółtkiem gerbera i do tego 150mleka.Kupiłam już z hippabio morele z jogurtem, ciekawe jak posmakuje jutro.

dziewczyny kupiłam dzisiaj Kaszke manne na mleku z jabłkiem na Dobranoc z Hippa. Powiedzcie mi czy podajecie takie słoiczki waszym maluszkom? Ja już podaje Frankowi gluten co 2 dzien do zupki. Moge taki caly słoiczek mu podać?

normalnie muszę się za ten gluten zabrać, a jeśli na początek kupię właśnie te słoiczki z hippa co patinka ? bo one są na glutenie czytałam, jak najłatwiej podać gluten i w jakiej formie?

Mam pytanko do dziewczyn które same gotują maluszkom te które pamiętam polusia katrinka7 ionka moze ktoś jeszcze, powiedzcie czy macie warzywka z własnych upraw czy kupne? Chciałabym raz na jakiś czas sama ugotować coś małemu ale mam obawy co do produktów sklepowych.:-(

reklama
ajentka ja kupowałam warzywa i owoce normalnie w sklepie.
no ale po akcji z brzoskwinią całkowicie przechodze na słoiki.

my cały czas na początkowym mleku. na opakowaniu jest napisane, że od urodzenia do usioru ;-)

Do góry