reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
rano zjadł 150 mleka o 11.15 zjadł 60ml marchewki i teraz 80 ml mleka...i troche herbatki zobaczymy jak bedzie pozniej cos dzisiaj marudera
M
myszowata
Gość
ja to tak na oko gotuje ale ok właśnie 3-4min:-)to taką samą mam tylko błyskawiczną, niby bo i tak muszę ją pogotować chyba 3/4 minuty![]()
frotka 74
Fanka BB :)
U nas gluten też codziennie.Kupiłam błyskawiczną 400g z kupca, gotuje 2 minutki. W zapasach miałam słoiczek jabłuszko z kaszą manną ale Milenka woli z zupami. Wogóle deserków nie bardzo chce jeść. Dzisiaj zjadła cały słoiczek kremu dyniowego z żółtkiem gerbera i do tego 150mleka.Kupiłam już z hippabio morele z jogurtem, ciekawe jak posmakuje jutro.
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
dziewczyny kupiłam dzisiaj Kaszke manne na mleku z jabłkiem na Dobranoc z Hippa. Powiedzcie mi czy podajecie takie słoiczki waszym maluszkom? Ja już podaje Frankowi gluten co 2 dzien do zupki. Moge taki caly słoiczek mu podać?
Y
yra245
Gość
normalnie muszę się za ten gluten zabrać, a jeśli na początek kupię właśnie te słoiczki z hippa co patinka ? bo one są na glutenie czytałam, jak najłatwiej podać gluten i w jakiej formie?
Mam pytanko do dziewczyn które same gotują maluszkom te które pamiętam polusia katrinka7 ionka moze ktoś jeszcze, powiedzcie czy macie warzywka z własnych upraw czy kupne? Chciałabym raz na jakiś czas sama ugotować coś małemu ale mam obawy co do produktów sklepowych.:-(
reklama
Podziel się: