reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
kurcze piers mi sie popsula
nie moze w ogole odciagnac laktator mi mleka z lewej piersi a twarda jak kamień, masuje masuje i nic. Mam elektryczny TT- BOZE co za shit...nic nie leci, to wzielam szpitalny medeli elektryczny leci kilka kropel...jak odciagam ręką to prawej leci na maxa z lewa jakis zastój
nie moze w ogole odciagnac laktator mi mleka z lewej piersi a twarda jak kamień, masuje masuje i nic. Mam elektryczny TT- BOZE co za shit...nic nie leci, to wzielam szpitalny medeli elektryczny leci kilka kropel...jak odciagam ręką to prawej leci na maxa z lewa jakis zastój
Anastazzja
Fanka BB :)
Marciaa..zgłoś to w szpitalu, bo to wygląda na zapalenie piersi niestety...kanaliki Ci się pozapychały...;/;/;/;/
kurcze piers mi sie popsula
Mialam to samo w 4 dobie. To zastój. Tak jak dziewczyny mówią - polej ciepłą wodą lub zrób ciepły okład i od razu odciągaj. Laktator jest dobry, tylko kanaliki Ci się zatkaly. Masaż nie zawsze pomaga, ale ciepła woda tak. Jeżeli jesteś jeszcze w szpitalu to zgłoś to koniecznie, żeby nie doszło do zapalenia piersi! mi pomógł termofor i jak przykładałam termofor, to od razu odciągałam.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
byłam podotykala..." le to jeszcze nie kamień" ok to mam czekac do zapalenia...
sama sobie poradze jak nie chca mi pomoc mendy
sama sobie poradze jak nie chca mi pomoc mendy
Tylko nie powinno się odciągać za dużo ponoć, tylko do odczucia ulgi, żeby nie rozbrykać piersi i nie dać jej sygnału, że ma tak dużo teraz produkować. Do końca powinna opróżniać Dzidzia - żeby cyc wiedział ile ma być mleka aktualnie. No i oczywiście kapusta :-)
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
w domu powalcze z laktacja
moge F dostawic do piersi ale na chwile..10 minut co on sie wielce naje...z czego ssie ssie i podsypia
moge F dostawic do piersi ale na chwile..10 minut co on sie wielce naje...z czego ssie ssie i podsypia
Podziel się: