ewelina26k
Fanka BB :)
po tyg nerwy przechodzą;-)
kasia ja sama piję herbatkę z kopru włoskiego to mały ode mnie pije
kasia ja sama piję herbatkę z kopru włoskiego to mały ode mnie pije
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam nadzieję, że z miesiąca na miesiąc Maluchy będą spały spokojniej i dłużej w nocy i my Mamy się przyzwyczaimy i będziemy się lepiej czuły w naszych rolach:-). Głowa do góry.
A taka herbata nie jest czasem dozwolona po miesiacu dopiero?Dzięki dziewczyny jakoś mi się lepiej zrobiło. Tak to jest jak człowiek chce wszystko robić najlepiej a to nie do końca wychodzi. Muszę się bardziej uzbroić w cierpliwość i powtarzać sobie że wszystko stopniowo że nauczymy się siebie nawzajem i będzie super ;-)
Dzisiejsza noc wyglądała tak:
mała spała od 22.00 do 00.40 później zjadła 70 ml odciągniętego mleczka + jeden cyn potem następny i tak zeszło do 3.10 zasnęła ze smokiem w buzi. Spala do 7.00 jeden cyc, drugi i za chwilę pewnie wstanie.
Myślę że nie jest źle ale w nocy to te 2,5-3 h jest świrowania a ja wtedy opadam z sił.
Zdaję sobie sprawę że w dzień śpi ładnie ale te noce trochę mnie przerażają bo robię się strasznie niecierpliwa i płaczka.
Dobrze że mam wsparcie w K bez niego chyba bym nie dała rady. JEST WIELKI
A mam takie pytanie...
co sadzicie na temat podawania dziecku herbatki z kopru włoskiego ???
widzę że mała się napręża wprawdzie oddaje gazy ale może po takiej herbatce było by lepiej ???
nie wiem co o tym sadzić, położna powiedziała żeby nie podawać tej herbatki, a Wy jak myślicie ???