Tynka5
Fanka BB :)
mój podobnie jak u czarnuli po 150 ml, czasami zdarzy się że wsunie 180ml.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój tez nie zawsze zje wszystko ale robie wiecej bo wole nie biec do kuchni i dorabiac szybko koleje 30 ml a u mnie to ostanio był ryk jak zjadl 180 dzisiaj na kolacje zjadl 210 wody + kaszka mleczno ryzowa 7 łyzek ( zeby nie bylo na 150 wody jest 4-5 na opakowaniu napisane ) nie dopił do konca tego .... ale gęsciejsze bylo nie powiem...a łyżeczka niestety tego nie chce jesc ,wiec je z butli ulał troche tez po zapewne sie dopchal po sam korek i nie zmieścil tego brzuszek...U nas 150ml czesto zjada wszystko i mam wrażenie,że chciałby jeszcze ale jak zrobię 180ml to zazwyczaj nie zjada wszystkiego.
jak bylismy pod koniec wrzesnia na szczepieniu to wazyl ok 7.6 kg teraz juz minely dwa tyg ale mysle ze juz nie wiele tyje ...jakos juz nie widze tak po nim jak wczesniej a twój ???Porozumieli się chyba wiedziałam, że nie powinnam zostawiać przy nim włączonego facebooka a ile Kubuś waży?