reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

karmienie czyli barakudy i mimozy

reklama
U nas 150ml czesto zjada wszystko i mam wrażenie,że chciałby jeszcze ale jak zrobię 180ml to zazwyczaj nie zjada wszystkiego.

A mój dzis zaszalał zrobiłam mu na wieczór kaszkę na mm i zjadł aż 90 ml :szok:normalnie aż buzię otwierał a jeszcze jakis czas temu trudno mu było zjeść 3 łyżeczki :-DPoprawił jeszcze cycem i od 19 śpi :-D

U nas 150ml czesto zjada wszystko i mam wrażenie,że chciałby jeszcze ale jak zrobię 180ml to zazwyczaj nie zjada wszystkiego.
mój tez nie zawsze zje wszystko ale robie wiecej bo wole nie biec do kuchni i dorabiac szybko koleje 30 ml:-D a u mnie to ostanio był ryk jak zjadl 180 :sorry: dzisiaj na kolacje zjadl 210 wody + kaszka mleczno ryzowa 7 łyzek ( zeby nie bylo na 150 wody jest 4-5 na opakowaniu napisane :-p) nie dopił do konca tego .... ale gęsciejsze bylo nie powiem...a łyżeczka niestety tego nie chce jesc ,wiec je z butli:sorry: ulał troche tez po zapewne sie dopchal po sam korek i nie zmieścil tego brzuszek...

Natalka - no to mój dzisiaj na kolację wtrząchnął porcję ze 180 ml wody... i mało było... wołał "eja eja" o jeszcze :eek::-D

Ostatnia edycja:
heheh Anik no to mój Kubuś nie siedzi w tym sam ...normanie idą łeb w łeb :-p hehe Krzyś widze że siedzi mu juz na ogonie :-p fajnie że moj synus będzie miał kompana do jedzenie :-p

reklama
Do góry