reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie czyli barakudy i mimozy

she to ja bardzo prosze cie o namiary do nich, strone internetowa jak maja, ceny na pw- bo my chcemy we wrzesniu czyli juz po sezonie pojechac a fajnie jednak jak miejsce jest sprawdzone bo patrzac w internecie na zdjecia czesto gesto bylo/jest tak, ze nijak one sie mialy do rzeczywistosci:tak:

reklama
a u nas chyba jednak bedzie koniec cycowania :( Maly sie ewidentnie nie najada moim pokarmem. pije bardzo duzo, tak ze co 5minut chodze na siku, jak nie spi to przystawiam go co godzine tak ze az mnie sutki bola a mleka malo :( nie wiem dlaczego tak sie stalo, ale ciesze sie ze pokarmilam chociaz te prawie 4 miesiace. tzn, bede jeszcze dawac piers dopoki mleczko jest ale z butelki juz pije z dnia na dzien coraz to wieksze ilosci a u mnie coraz mniej...
a, i przez tydzien w ktorym zaczelam dokarmiac przybral 200g a wczesniej ledwo co 100 przybieral na tydzien lub niewiele wiecej.

She ja miałam tak samo,wiecznie był głodny,często musiałam dokarmiac po jedzeniu. U nas niestety zaraz przed końcem 3 mies przeszliśmy na mm. Gdyby nie corcia to bym karmiła i walczyła o laktacje (tak jak przez pierwszy mies Młodego,ale wtedy była moja mama i zajmowała się Młodą a ja mogłam karmić synka 20/24 )

dziewczyny kupiłam mojemu małemu w końcu mleko lekarka kazała spróbować bebilon ha bo niby miał mały tą alergie ale teraz nie widzę żadnych oznak ...a no i zrobiłam mu to mleko ale nie chciał pić wypił z 2ml . Jakie radzicie kupić mleko z tych normalnych??
adziś jakiś nie jadek z niego

kasiula - spróbuj inaczej jeszcze - ode mnie młody też nie chce pic z butelki - brzydzi się. Od Leszka pije, bo on nie ma takich fajnych cycusiów;) Jak ostatnio odciągałam to próbowałam go tym karmić, to prychnał tylko wzgardliwie - od Leszka pił i sapał z zadowolenia. A pokarm był mój, więc nie o walory smakowe mu szło a o podanie - ja mam sie nie wygłupiać i dac cycusia jak człowiek...

Druga sprawa - nie ma mały objawów - a mleko pijesz? Bo ja ostatnio sprawdzałam, czy młody dalej to ma i piłam kilka dni po szklance mleka - i go wysypało na buzi, uszach i karku - taka biała, czerwieniejąca kaszka. Więc może nie ma objawów bo mu alergenu nie dostarczasz?

reklama
Do góry