reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie czyli barakudy i mimozy

Witaj .Ale miałaś przejścia nie zazdroszczę.Ja też natknęłam się na taką mądrąąą.. położną-że panie boże broń .. jakie ona bzdury gadała !Musiałam dziewczyną wszystko tłumaczyć na nowo.Wykarmiłam 4-rkę piersią.A co do maluszka zajrzyj na stronkę karmienie-piersia.blogspot.com Znajdziesz tam wiele odpowiedzi. Pozdrawiam.

reklama
dziewczyny czy slyszalyscie o czym stakim jak "glodne dni"? polozna w szpitalu mowila mi ze ok. 3 i 9 tygodnia oraz 3 i 9 miesiaca zycia maluszka nastepuje wzmożony wzrost i moze sie ono domagac jedzenia non stop. moj chyba to wlasnie dzisiaj ma. caly czas przy siedzi cycu, zasypia na 15 minut, budzi sie z placzem i szuka piersi. do dzisiaj bylo tak codziennie ze pojadl max. 45 minut a potem spal 2 godziny. w nocy przesypial mi juz 4-5 godzin a dzisiaj co 2 godz byla pobudka z wielkim placzem na jedzenie. mam nadzieje ze to nie potrwa dlugo bo juz dzisiaj nie mam sily. nic nie moge zrobic. ledwo co zdazylam zjesc sniadanie i sie ubrac. teraz chwile jest spokojny ale juz cos se wierci wiec pewnie zaraz od nowa sie zacznie... mialyscie moze tak?

she - mój też to chyba od wczoraj ma, chociaż nic o tym nie słyszałam wcześniej, ale zachowuje się tak jak opisujesz, a ja się nawet spokojnie wysikać nie mogę:-(

moj spi juz pol godziny wiec jest nadzieja ze troche odetchne. czytalam ze to moze potrwac tak z 3 dni. oby nie dluzej...
pieszczoszka, wspolczuje ze codziennie bo ja po tym dzisiejszym dniu mam dosyc.
ide sie tez polozyc i troche sil nabrac.

mój przed wczoraj i wczoraj był mega nie spokojny na szczęście tylko w dzień bo w nocy spał ładnie ale w dzień to go normalnie nosiło zwłaszcza od rana nawet ubrać się nie mogłam ze spokojem ale dzisiaj jest już ok wszystko wróciło do normy jak na razie:tak:

dziewczyny czy slyszalyscie o czym stakim jak "glodne dni"? polozna w szpitalu mowila mi ze ok. 3 i 9 tygodnia oraz 3 i 9 miesiaca zycia maluszka nastepuje wzmożony wzrost i moze sie ono domagac jedzenia non stop. moj chyba to wlasnie dzisiaj ma. caly czas przy siedzi cycu, zasypia na 15 minut, budzi sie z placzem i szuka piersi. do dzisiaj bylo tak codziennie ze pojadl max. 45 minut a potem spal 2 godziny. w nocy przesypial mi juz 4-5 godzin a dzisiaj co 2 godz byla pobudka z wielkim placzem na jedzenie. mam nadzieje ze to nie potrwa dlugo bo juz dzisiaj nie mam sily. nic nie moge zrobic. ledwo co zdazylam zjesc sniadanie i sie ubrac. teraz chwile jest spokojny ale juz cos se wierci wiec pewnie zaraz od nowa sie zacznie... mialyscie moze tak?
She, czytałam właśnie, że to jest spowodowane gwałtownym wzrostem i stad większe potzreby, także niestety trzeba się przemęczyc. Ale to masakra, ja tak miałam na początku i chodziłam jak cień, także Pieszczoszka współczuję...

reklama
Do góry