reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kacperuś, 26 tc, 900g

Muszę to napisać bo jestem od wczoraj najszczęśliwszą mamą pod słońcem!!!!!!!!!!!!!!!

Kacper 20 listopada 2011 przeszedł 7 swoich pierwszych kroczków samodzielnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po prostu puścił się babci i sobie poszedł. Boże jak ja na to czekałam

reklama
WOW!!!!! Gratulujemy Wam bardzo bardzo bardzo :) nawet się nie obejrzysz a Kacperek będzie śmigał, że ho ho :) ale się cieszymy, tym bardziej, że do wszystkiego doszedł sam :p Zuch chłopak!!!

Uściski i całusy dla Kacperka od Igi:*

Gratulacje dla Kacperka!
On nie tylko zmieścił się w normie, on się prawie zmieścił w normie wg wieku urodzeniowego! Dzielny chłopak, tym bardziej, że sam do tego doszedł. Oby tak dalej!
Wiesz co, tak sobie pomyślałam jak się teraz Wam zmieni perspektywa - już niedługo na spacerki za rączkę :-)

GRATULACJE KACPERKU!!!!

To teraz czekamy aż się brzdące wychorują i spotkanie musi dojść do skutku
;-) Asia, przemeblowanie będzie konieczne, ja jeszcze musiałam wykręcić uchwyty ze wszystkich szafek na dole :sorry:

Agatko, Sylwuniu, Justynko, Aga, Marzenko, Dorotko (uff udało się:-D) Bardzo Bardzo WAM dziękujemy i miło nam, że cieszycie się z nami.

Ale wiecie co, ja normalnie nie poznaję mojego synusia. Przecież to dopiero dwa dni jak postawił piersze kroczki a najwyrażneij mu się to bardzo spodobało, bo on tylko kombinuje jak by tu wstać, czego by sie tu przytrzymać i heja do przodu, najnormalniej w świecie się puszcza i sobie idzie. A ja już całkiem nic nie mogę zrobić bo muszę go asekurować.

HIHI taki mały a się puszcza:-) Ale mama napisała :-D

reklama
Do góry