Kamea
Fanka BB :)
asso, Kacperek ślicznie siedzi, a poza tym jest taki słodziudki, że można by go schrupać...Ani się nie obejrzysz a Kacper nie będzie umiał się opędzić od dziewczyn
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj dostał ostatnią piątą dawkę Synagisu i dostaliśmy delikatny opie.... ze Mały jeszcze wcale nie szczepiony. Ale ja sie tak panicznie boję tych sczepień że nie wiem czy się zdecydujemy. Powiedzcie mi jak to jest z tymi szczepieniami czy naprawde jest tak dużo tych powikłań? Bo ta pediatra stwierdziła że szybko bo pneumokoki za darmo do pierwszego roku życia, a potem musimy płacić. Ale ja mam to gdzieś szybko szybko a później winnego nie ma jak coś będzie nie tak. Napiszcie proszę jak u was z tymi szczepieniami. Buziole dla wszystkich