reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kąciki, pokoiki, pałacyki - czyli gdzie (za)mieszka dzieć?

jasminum82 wykabinowalas widze kacik... calkiem fajniutko;-) wszystkie rzeczy do kapieli pod reka....:tak: ale ciekawa jestem jak w praktyce ci wyjdzie--- bo wydaje mi sie ze wanienke masz troche za wysoko.... ale moze mi sie wydaje ;-)

reklama
Jasminum rewelacja! Ależ mnie natchnęłaś przy okazji :-) W zasadzie zawsze kąpałam Maluchy w pokoju, tu zamierzałam w sypialni, ale.... tu biała wykładzina na całości, jak się nagrzeje farelką, to później trzeba by wietrzyć, bo się źle śpi, a mała na razie będzie spała z nami, i lipa! I tak sobie patrzę na tą Twoją łazienkę z tym przewijakiem, i patrzę, ale mi się w łazience nie zmieści, i..... kuchnie ma wielką:szok: Na razie stołu tam nie kupiliśmy, więc miejsce na kompanko jest, nagrzać można i nikomu nie będzie przeszkadzać! Tylko teraz jakiś stojak, bo wanienkę mam taką samą:-)

Jasminum suuupcio !!! my własnei na podobnym przewijaku będziemy kąpać Malego , dla emka wygodnei bo on wysoki a jak dla mnei si esprawdzi zobaczymy ??!!:) ale supcio , my mamy wanienke z mothercare ale chcem wlasnei szybko ja wymienic na ta z ikei bo jest swietna !!! ale narazie nei moge jej kupic b mnie emek by zjadl , ze wszystko podwojne jak dla blizniakow :))))

Super rozwiązanie w z kącikiem kąpielowym:)

i u mnie by się taki przydał ale łazienka za mała:/ Mam wanienkę ze stojakiem Zdjęcie0167.jpg i kąpać będziemy w łazience a przewijak czeka już w sypialni, innej rady nie ma:/

JASMINUM śliczny kącik do kąpieli!! Wszystko masz pod ręką, a ja mam wszystko właściwie pochowane, np. pieluszki, czy ubranka- chyba będę przygotowywać się wcześniej przed kąpielą zawsze- zoaczymy jak w praktyce wyjdzie, bo mogę mieć wszystko też blisko- mam przewijak z Ikei. Natomiast gryzie mnie prawa wanienki, kupiłam 102cm i nie wiem gdzie ją mam postawić- bo stojak wydał mi się wtedy niepotrzebny- może na wersalce?? Ale mało stabilnie, co nie?normalnie nie wiem- nie mam na czym postawić :(

JASMINUM śliczny kącik do kąpieli!! Wszystko masz pod ręką, a ja mam wszystko właściwie pochowane, np. pieluszki, czy ubranka- chyba będę przygotowywać się wcześniej przed kąpielą zawsze- zoaczymy jak w praktyce wyjdzie, bo mogę mieć wszystko też blisko- mam przewijak z Ikei. Natomiast gryzie mnie prawa wanienki, kupiłam 102cm i nie wiem gdzie ją mam postawić- bo stojak wydał mi się wtedy niepotrzebny- może na wersalce?? Ale mało stabilnie, co nie?normalnie nie wiem- nie mam na czym postawić :(
na podłodze:)bynajmniej u mnie czy to w pokoju czy w łazience zawsze na podłodze nigdzie indziej...

reklama
my będziemy kąpać i przewijać w sypialni, bo z łóżkiem przenosimy się chwilowo do pokoju małej żeby mieć pod ręką, a w sypialni mogę postawić na stojaku, a potem przewijać na biurku
mam nadzieję, że dziś uda mi się usprzątnąć dziś pokój Zuzki i pokazać wam fotkę
ale póki co bez ozdób :) bo jadą do mnie naklejki

Do góry