Powoli myślę o pokoiku dla małej, jak urządzić, co kupić. Pierwotne moje założenie było, że będzie łóżeczko turystyczne 2-poziomowe. Ale kobieta, a już w ogóle kobieta w ciąży zmienną jest i tak chodzi mi po głowie kołyska. Dziewczyny, macie jakieś doświadczenie z takim "sprzętem"? Możecie coś polecić?
reklama
emily_emu
Fanka BB :)
Powoli myślę o pokoiku dla małej, jak urządzić, co kupić. Pierwotne moje założenie było, że będzie łóżeczko turystyczne 2-poziomowe. Ale kobieta, a już w ogóle kobieta w ciąży zmienną jest i tak chodzi mi po głowie kołyska. Dziewczyny, macie jakieś doświadczenie z takim "sprzętem"? Możecie coś polecić?
Ja kupilam kolyske ale to bardziej zeby nia jezdzic po domu. Ma wyjmowane koleczka dzieki czemu nie trzeba bujac dzieckiem... Mysle ze bujaniem mozna uzaleznic maluszka ja mam kolyske taka lozeczko turystyczne bede miala u siebie w sypialni a zwykle biale z ikei w pokoju młodego
Załączniki
kopacz
Mummy :)
Emily szalejesz w tych lozeczkami a dzis tata podobno zaczal remont mojego pokoju hura
emily_emu
Kopacz wszystkie uzywane... Tzn uzywane ale bardzo malo. Z ikei mam od siostry za darmo. Za te dwie pozostale rzeczy zaplacilam duzo mniej a lozeczko turystyczne nieuzywane (zaplacilam 250 zl mniej niz w sklepie), kolyska tylko przez 3 miesiace... Stan idealny siedzialam non stop na allegro i tablicy i polowalam
kopacz
Mummy :)
Ja tez mam uzywane lozevzka bo jedno do domu jedno tutaj w gory
Super, my zamówiliśmy podobne naklejki tylko w wiekszym rozmiarze i tez mamy zamiar tak malowac. Jak zrobiliscie fale? Najpierw jeden kolor i potem odrecznie drugi na fale czy jakis szablon uzyliscie?
haust
U mnie kącik będzie przy żółtej ścianie ( cały pokój mamy żółto-szary) - muszę tylko jakieś fajne naklejki znaleźć Podobają mi się takie z drzewami, o coś w ten deseń : NAKLEJKI NA ŚCIANĘ ŚCIENNE drzewo sowy 160X160 XXL (4119558206) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , Naklejki na ściane sowa drzewo 130cm/110cm (4122887287) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Tylko nie wiem czy nie za bardzo oklepane są i czy nie lepiej poszukać czegoś bardziej niemowlęcego?
reklama
emily_emu
Ja tez stonowane raczej biel i szarosc... Dodatki beda tylko turkusowe i moooze piaskowe...barzdo ładne pokoikitakie wiosenne
ja obstawiam pokoik w stonowanych kolorach ,na razie czekam na potwierzdenie płci bo nawet nie moge poscieli kupic
Ostatnia edycja:
Podziel się: