reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kąciki naszych lipcowych maleństw: zdjęcia, pomysły, inspiracje.

U mnie ta jedna najważniejsza ściana gotowa :-) Tak jak miało być czyli pagórki, niebo i miś o małym rozumku :-D zdjęcie trochę słabe bo robione telefonem.

Pokoj.jpg

Załączniki

• Pokoj.jpg
    Pokoj.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 150
reklama
Ja tez stonowane raczej biel i szarosc... Dodatki beda tylko turkusowe i moooze piaskowe...

To tak jak u mnie :) niestety na razie będziemy musieli się pomieścić w naszej sypialni, bo mamy tylko 2 pokoje w mieszkaniu, więc siłą rzeczy mała będzie miała kolory swojego kącika w kolorach sypialni, a mamy właśnie biało turkusowo szarą :)

Ewusia przepiękne łóżeczko :tak:

Małgorzatka a widziałaś jakie teraz te krzesełka mają fajne pastelowe kolory? My mamy niebieskie i zielone, ale kusi mnie jeszcze jakiś właśnie taki pastelowy kolor :-)

Przyłączam sie do zachwytów nad lozeczkiem. Idealnie by mi take pasowało, ale juz mam nieużywane łóżeczko po Zuzi i szkoda by było kupowac nowe.

reklama
dziękuje:)własnie ze względu na to,że nie mam miejsca na komodę kupiliśmy takie 2w1.Komoda jest mniejsza niż standardowe ale wkłady ma z przodu i z boku a szuflada jest mega wielka,jak dwie:)

Do góry