reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kąciki naszych lipcowych maleństw: zdjęcia, pomysły, inspiracje.

Ewusia, śliczne! Sama się nad takim zastanawiałam i nadal zastanawiam. Biorę jeszcze opcje łóżeczka z ikei. Ma ktoś?

reklama
Hobbit - fajnie ściana wyszła :) uwielbiam kubusiowe klimaty, szczególnie osiołka, który oczywiście tyłem :-D A będziecie spać w tym pokoju czy dziecko do sypialni w innym łóżeczku? Bo tak na środku stoi bez towarzystwa dorosłego łóżka ;-)

To jest pokój dziecka. My mamy w ogóle nie wykończoną jeszcze sypialnię (brak mebli), więc jeśli damy radę to będziemy spać gdzie śpimy a dziecko u siebie na monitorze oddechu, a jak nie da tak rady to my się wprowadzimy do dziecka z materacem :-) A pomieścimy się na pewno i tego nie byłoby widać na zdjęciu, bo pokój jest bardzo duży, ma ponad 20 m2.

Faktycznie spory pokój. Ja bym się bała zostawić noworodka samego ale ja przewrażliwiona jestem :rofl2: Kończę na ambitnym planie, że za pół roku wyprowadzamy się z pokoju małej do naszej nowo wyremontowanej sypialni, a ona zostanie sama w pokoju.

nareszcie, w nocy skończyliśmy nasz pokoik.
Zostało dokupić jakieś fajne poduchy na łóżko i fajną narzute.
z założenia łóżeczko stoi u nas w sypialni więc kupiliśmy łóżko rozkładane na podwójne, które przyda się jak mały przejdzie do siebie, dołożymy tylko blokadę przy boku i będzie super.

mały pokoik oboje jesteśmy mega zadowoleni z efektów.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry