reklama
elifit
Moderatorka
Ale śliczne !!! Ewusia a mnie jeszcze zachwyciła tapeta za łóżeczkiem. Powiesz gdzie kupilaś?
proszę bardzo Tapeta dla dzieci A.S. CREATION ptaki sowy KIDS PARTY 8563-26/A.S. CREATION KIDS PARTY/ Decorations.pl
Tapeta 8563-26 Kids Party | Tapety dla dzieci \ AS Kids Party | Sklep KrainaBarw.pl
jest czasami też albo w castoramie albo w liroyu.
tu różne wzorki Kids Party / A.S. Creation / Tapety dla dzieci i młodzieży - tapety-sklep.com
Tapeta 8563-26 Kids Party | Tapety dla dzieci \ AS Kids Party | Sklep KrainaBarw.pl
jest czasami też albo w castoramie albo w liroyu.
tu różne wzorki Kids Party / A.S. Creation / Tapety dla dzieci i młodzieży - tapety-sklep.com
Ostatnia edycja:
s.michalina
Fanka BB :)
Hobbit - fajnie ściana wyszła uwielbiam kubusiowe klimaty, szczególnie osiołka, który oczywiście tyłem A będziecie spać w tym pokoju czy dziecko do sypialni w innym łóżeczku? Bo tak na środku stoi bez towarzystwa dorosłego łóżka ;-)
To jest pokój dziecka. My mamy w ogóle nie wykończoną jeszcze sypialnię (brak mebli), więc jeśli damy radę to będziemy spać gdzie śpimy a dziecko u siebie na monitorze oddechu, a jak nie da tak rady to my się wprowadzimy do dziecka z materacem :-) A pomieścimy się na pewno i tego nie byłoby widać na zdjęciu, bo pokój jest bardzo duży, ma ponad 20 m2.
s.michalina
Faktycznie spory pokój. Ja bym się bała zostawić noworodka samego ale ja przewrażliwiona jestem Kończę na ambitnym planie, że za pół roku wyprowadzamy się z pokoju małej do naszej nowo wyremontowanej sypialni, a ona zostanie sama w pokoju.
nareszcie, w nocy skończyliśmy nasz pokoik.
Zostało dokupić jakieś fajne poduchy na łóżko i fajną narzute.
z założenia łóżeczko stoi u nas w sypialni więc kupiliśmy łóżko rozkładane na podwójne, które przyda się jak mały przejdzie do siebie, dołożymy tylko blokadę przy boku i będzie super.
mały pokoik oboje jesteśmy mega zadowoleni z efektów.
Zostało dokupić jakieś fajne poduchy na łóżko i fajną narzute.
z założenia łóżeczko stoi u nas w sypialni więc kupiliśmy łóżko rozkładane na podwójne, które przyda się jak mały przejdzie do siebie, dołożymy tylko blokadę przy boku i będzie super.
mały pokoik oboje jesteśmy mega zadowoleni z efektów.
Ostatnia edycja:
reklama
Hubson
Przepiekny! Ladnie Wam to wyszlo
Podziel się: